Arkadaşlar merhaba 26-06-2012 itibariyle bende kymco agility 200i sahibi oldum zaten agility 125 kullanıcısı idim birkaç haftalık araştırmadan sonra 200i aldım bazı deneyimlerden bahsedeceğim bu motoru almak için bazı kriterlerim vardı malum enjeksiyon büyük lastik arka disk fren bu üçünün içinde olduğu en ucuz maxi scooter bence kymco nun efsanevi gazlaması var malüm ön amortisörler yine çok sert forumda bazı arkadaşlar zamanla yumuşar demişler ama inşallah olur diyorum ki en çok muzdarip olduğum konuydu agility 125 te lastik olayına gelince çok fazla takmayın fena değiller çok sert lastikler çok kayar bu üzerindeki lastikler fena değil gidip michelin falan almayın gereksiz masraflar bunlar ben geçen yıl ybr aldım üzerindeki lastikler daha sonra taktırdığım michelin pilotlardan daha ii yol tutuyordu para tuzağıdır kanmayın yağ değiştirme konusuna gelince avrupada kullanıcılar 5000 km de bir yağ değiştirirken bize 500 km de bir değiştirin diyen zihniyeti merak ediyorum yağ değişimi 5000 km dir arkadaşlar bu motorları fabrikaları kağıt mendilden yapmıyor arkadaşlar haa paranız çoksa bişey diyemem servislerin telkinlerine bakmayın yok 300 de gel yok beşyüzde gel birileri çok para kazanacak diye sizlerde öpülmeyin .
Su soğutması olsaydı çok daha iyi olurdu diyorum ama fiyatta aynen 6500 aralığına çıkardı henüz rodaj yapıyorum bide 60 km telkinlerini boşverin başta açmadığınız motoru sonra asla açamazsınız bu 60 km sınırıda neyin nesi burada amaç ilk 500 km zorlamamaktır bazı arkadaşlar gündüz çıkmayın rodajı gece yapın diyor

)) yavv arkadaş su soğutmalı değilse bu motorun bir hava soğutma sistemi var ben antalya da yaşıyorum daha sıcak başka memleket mi var tekrar söylüyorum rodaj motor parçalarının birbirine alışması olayıdır motordaki tüm parçalar maximum testlerden geçtikten sonra montaj yapılıyor arkaşlar milyar dolarlık tesisler milyon dolarlık yatırımlar onca yıllık tecrübe var siz rodajda 100 km ye çıksanız bişey olmaz tabiki zorlamadan ilk 500 km geçirmek lazım ama abartmayın lütfen..
0-80 aralığı hoş diğer hız şimdilik 100 km gibi görünüyor 120 falan yazmış arkadaşlar umarım çıkar diyorum 163 cc değilde keşke 200 cc olsaydı ahh kymco ixiting 250 i ahh ne var biraz ucuz olsan
herkeze kazasız belasız yolculuklar diliyorum...