[Ankara - MT]

Ya bahçeli bilmiyorum olabilir ama öyle simitçi falan pek sarmaz diye düşünüyorum, bahçeli olması şartsa eğer 3. cadde beer garden falan olabilir diye düşünüyorum ?

Bahçelide bi tek simitçi yokki:) bi buluşalım bahçelide sonra karar veririz nereye gideceğimize..

oo neler görüyorum neler ,tarık güle güle bin kardeşim hayırlı olsun ,yunus herkesi crosscu endurocu yapacan sonunda müdür =) bi hafta sonu geldiğimde görüşelim artçı olayım birinize=)

oo neler görüyorum neler ,tarık güle güle bin kardeşim hayırlı olsun ,yunus herkesi crosscu endurocu yapacan sonunda müdür =) bi hafta sonu geldiğimde görüşelim artçı olayım birinize=)

Vay vay vay vay istanbul ofisimiz gelmiş :mrgreen: sen geldiğinde bi alo de yeter ya:cat:

Bahçelide bi tek simitçi yokki:) bi buluşalım bahçelide sonra karar veririz nereye gideceğimize..

Yo haklisin tabii ama ne biliyim bi boyle simitci kahvalti muhabbeti donunce ondan dedim oyle :) oldum olasi su simitci mekanlarindan hoslasamadim zaten :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------

Hemen burada belirtmek isterim, enduro alirsam bu yunusun sayesinde olmayacak :p ama bakalim biz belki yunusu yoldan cikarim bi chopper aldiririz :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğr ankara da olursam bende gelirim... ama bahçeli simit falan bana ters bozar beni :mrgreen:zaten saat 13:00 da kahvaltı denilen olay halledilmiş olur bide anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar orayı bilmiyor.kızılay da olsa en azından herkes biliyor olur geçen oturduğumuz ormancı kafe iyiydi hemde kahvaltı yapmak isteyen de orada halledebilir fiyatları da uygun tekrar gözden geçirilsin derim.sıkılınırsa da kalkar başka biyere gidilebilir

olmazsa konvoy yapalım kızılaydan bahçeliye :) bahçeli bence daha uygun çünki şehrin diğer tarafından gelen arkadaşlar için. tam orta bir yer gibi..bu arada beni almaya gelecek kimse yok mu :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yunus ne oldu senin motor işi kapora falan vermiştin galiba

1) gonyaulax ( bahadır ) 0505 644 26 01

2) al_pi(önder) 05418429282

3) MotoGT

4) RamuthRa ( Kenan ) 5423871769

5)WTP ( Ertan ) ( Eğer sınavı olmazsa oda katılır aramıza )

6)GaCCaLL

7)Soykan67 (Soykan) 05345713667

8)!Lk£® 539 583 30 73 ilker

9)potitocuk (onur) 0541 408 19 19

pazar günü yağmur olmadığı sürece bahçeli yada kızılay farketmez gelirim :) nasıl olsa etimesguttan geleceğim ha bahçeli ha kızılay :)

Vay buluşma yapılıyor, iki gün mesaiye kaldık diye haberimiz yok... Mekan olarak kızılay veya bahçeliye göre Tigem daha iyiydi aslında neden orayı da düşünmüyorsunuz bi ara hep oradaydık... Park derdi, trafik derdi de yoktu... Neyse karar sizin...

Akşam gelip gelemeyeceğim belli olur ona göre yazarım listeye adımı... saygılar...

Vay Turgay hocam nasılsın. Ankaraya gel yeterki görüşelim. Bizleri uzak tutma:) Bir de enduro takılayim dedim. İlerde belki naked olur kısmet bu işler. Sende al artık bi motosiklet. İstanbulda takılırsın nolcak. Kendine iyi bak Allaha emanet ol görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar