döşemeci moruk de tanıyo herkes. gürsel döşeme galiba dükkanın adı. selamımı söyle hatırlar.
seleyi yükseltmek için dolgu malzemesini değiştirmen şart. motorun zaten yüksek neden seleyi yükseltmek istiyorsun ??
artçı kısmına ise dediğin gibi bi çıkıntı yapabilirsin ama seleyi baya bi bozman gerekir. eğer göze alıyorsan yapılmayacak iş değil. ama bununla uğraşana kadar nette jel sele pedleri satılıyor onlardan al, kaymayı engelleyici tırtıklı bi yüzey sağlıyor.
saat kaçta buluşuyoruz ozaman sayımız oldukça iyi sevindim bu durumadediğiniz gibi çıtır simitte buluşup toplu kahvaltı fena olmaz.. Ya da isterseniz Kenanın dediği yere de gidilebilir..
Bahçeli 7. cadde de benzin istasyonunun orda buluşalım ne dersiniz. saat olayına gelince sabah kahvaltısı da güzel fikir ama öğleden sonra da olabilir.
otarafları hiç bilmiyorum ama, google earth falan bulurum heralde![]()
Başka başlangıç motoru var mı ki? Racing istiyorum e yzf r125 baktım çok pahalı ninja baktım pek bulunmuyo ve baya pahalı ; cbr125 de beğenmedim başka da bişey bulamadım.alpi ne etcen hyosung felan baska motor bak paran yoksa para bırıktır hyosung alma kalas gibi motor
Başka başlangıç motoru var mı ki? Racing istiyorum e yzf r125 baktım çok pahalı ninja baktım pek bulunmuyo ve baya pahalı ; cbr125 de beğenmedim başka da bişey bulamadım.
otarafları hiç bilmiyorum ama, google earth falan bulurum heralde![]()
Başlangıç motoru da sıfır alınmaz ki be ya düşürcez kaldırcaz daha..4.44 de hyo dan başka yok bildiğim.git seni de bi hyo sahibi yapsınlar kardeşim.yeni kasa beyazları çok güzel :mrgreen:
Başlangıç motoru da sıfır alınmaz ki be ya düşürcez kaldırcaz daha..![]()
kütüphaneyi biliyorum tamam.olmazsa biri yol üstü alır götürür beni![]()