Tüm alanlarda kullanımının GTR dan daha kolay ve rahat olduğu düşüncesindeyim. :wiinkk:
Ben GTR dan sonra ER6F ile yoluma devam etmiştim. Düşük viteslerde, daha torklu bir model. sorun yasamamıstım. CBR 600 F te hiç sorun yasamazsın![]()
bu günki diğer fotoğraflar size
![]()
![]()
yardım fonu açıyoruz o zaman sana :queen:
emre abı sanada alalım sahıden bı motor (600f hemde gri siyah) olmamı ?
HerkesLer 2 TL verse ; bir kaç kişiyi motor sahibi yaparız buradan![]()
Selam Beyler, 600f in saglamlıgı dillere destan ama merak ettigim kullanımı nasıl? ben 1seneye yakındır S&T gt 250 r kullanıyorum gerçi yaptıgım toplam 4bin km falan, aklımda 600f var ama kullanımını merak ediyorum rahat alışabilinen bi motormu? tabiki yetenege göre değişir ama 4bin km 250cc den sonra beni çok zorlar mı?
Vay caddebostan sahil filan bulusmalar filanbirgün motorunun üstünde not görürsen sasırma bendendır
sabit durdugunuz yeri soylesene bana basket sahalarının ordakı cafemı s virajımı sturbucksmı bırgun gecerken bakınırım sana ugrarrım yanına
Canlarım benim eksik olmayın, açın fonu hemen.:queen: Yalnız 600F'e biniyorsunuz, ayıp ulen pintilik etmesenize, çarşaf çarşaf gezi fotosu ekleyene kadar şu fonu 2 TL'den 10 TL'ye çıkarıverin bari de yaş kemale ermeden alalım motorları.![]()
Ne izni ulem, beni biriyle karıştırdın galiba?:ala::
:cherry:
dör gün önce talihsiz bir kaza geçirdim. Aç bir şekilde motosiklet sürerken kendimi kaybettim (tansiyon vey kan şekeri. emin değilim) virajda motoru yatırmışım hiç bir şey hatırlamıyorum! Sol granaj, kafa granajı, alternatör kapağı ayna ayaklık kırıldı. Bugün yurt dışından yeni komple granaj siparişi verdim. sahibinden.com'dan alternatör kapağı ayna ayanlık geliyor. Eskisinden yakışıklı olacak inşallah. Motora aç binmeyin, dikkatinizi yola verin ve her zaman yolda kalın. Saygılar.
selam arkadaşlar
2006 model 600f im var ve F1 hatası veriyor
bende kullanım kılavuzu olmadıgı için bakamıyorum hatanın ne olduguna. kullanım kılavuzu olan bi arkadaş varsa bir bakabilirmi acaba yada hatanın ne oldugunu bilen biri varmı ? 2 defa F1 yanıp sönüyor anlamı nedir bunun?
motoru normalde ısınmaya bırakırken 1000 devirin üstünde ısınıyordu. şimdi ise en başta 1000 devirin altında ısınmaya çalışıyor ilk bi kaç saniye. daha sonra normale döndüğü zaman ise F1 hatası veriyor. umarım anlatabılmişimdir.
videoyada çektim bu da linki
/watch?v=UUvDdxeZghg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------
http://youtu.be/UUvDdxeZghg
dör gün önce talihsiz bir kaza geçirdim. Aç bir şekilde motosiklet sürerken kendimi kaybettim (tansiyon vey kan şekeri. emin değilim) virajda motoru yatırmışım hiç bir şey hatırlamıyorum! Sol granaj, kafa granajı, alternatör kapağı ayna ayaklık kırıldı. Bugün yurt dışından yeni komple granaj siparişi verdim. sahibinden.com'dan alternatör kapağı ayna ayanlık geliyor. Eskisinden yakışıklı olacak inşallah. Motora aç binmeyin, dikkatinizi yola verin ve her zaman yolda kalın. Saygılar.
aman geçmiş olsun. komple grenaj derken orjinal renklerden mi ? yoksa farklı mı ? çin malı grenaj mı ? linki nedir ?fiyatı nedir? bilgi verebilirsen sevinirim.
bu arada arkadaşlar. kısmetse akşam iş çıkışı gideceğim ve two-bro'yu takacağız. orjinal egzosumun ara borusunu kesmeye kıyamadım onu komple söküp kenara koyacağız. çıkma bi 600f egzosunun ara borusunu kesip yeni aldığım tüpe ekleyip kullanacağım. böylece ara borunun orjinal ebatlarında ve eğiminde olmaması ve motorun ayarlarına olumsuz etki etme ihtimali de kalmayacak.
bu aradasele döşemesini sökmeye karar verdim :mrgreen: