[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
güzel bir güne günaydın arkadaşlar.

jönysf,kardeş,ne oldu,motor kros olunca dağ-tepe-su-kanal denemesi filan mı ?:queen:geçmiş olsun.
jön olmayan yusuf kardeş,nice yıllara olsun.::wish::::dpac::

sabah neşesi

erkekler bluetooth gibiymiş.yanındayken bağlanır,uzaklaşınca yeni bir sinyal ararlarmış,
kadınlar wireless gibiymiş,en kuvvetlisini bulur ona bağlanırlarmış.:queen:

Son düzenleme:
Babacım doğum günün kutlu olsun daha nice motosiklet kullanabilecek sağlıklı yaşlara :rendeer::rendeer:

Sağolasın,
Allah sizlere ve tüm dostlarıma sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 ----------

walla yusuf abi Bir tepecik vardı ordan zıplayim dedim meğerse arkası sulama kanalı imiş :) Bende farkına vardım ama geç oldu :mrgreen:

Abi ismimiz gibi Doğum günümüzde aynı imiş :cherry:

Sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun bir ömür versin allahım sana :cat:

Sevgili Yusuf,
Gerçekten ilginç bir raslantı. :cyclopsan
İyi dileklerin için teşekkür eder, benim için nediledilediysen Allah sana on mislini versin derim.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------

iyi geceler adana mt yusuf abi dogum günün kutlu olsun :rendeer:

Sağolasın kardeşim,
Herşey gönlünce olsun.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------

güzel bir güne günaydın arkadaşlar.

jönysf,kardeş,ne oldu,motor kros olunca dağ-tepe-su-kanal denemesi filan mı ?:queen:geçmiş olsun.
jön olmayan yusuf kardeş,nice yıllara olsun.::wish::::dpac::

Bora başkanım sağolasın,
Ama eski jönlerden Büyük Yusuf desen daha hoş olmazmıydı.:mrgreen:

Günaydın millet...:rendeer:

Yusuf abi, dün telefonla konuştuk ama hiç belli etmedin. Doğum günün kutlu olsun ::fool::::jester::::sorcerer::wish::

24gue89.gif

Kaç yaşına girdin ? geceleri saymazsak tabi :mrgreen:

:bounce:

Günaydın millet...:rendeer:

Yusuf abi, dün telefonla konuştuk ama hiç belli etmedin. Doğum günün kutlu olsun ::fool::::jester::::sorcerer::wish::

24gue89.gif

Kaç yaşına girdin ? geceleri saymazsak tabi :mrgreen:

:bounce:

Birader,
1 yaş yaşlanınca insanın sesi telefonda değişmiyor. Nasıl belli edebilirdim.:mrgreen:
Dostum öylede böylede desen sonuç değişmiyor. 45 Bitti.:cat: Çok şükür.

Nice sağlıklı ve mutlu yıllara :cat::cat::cat:

Sağolasın,
Hep beraber inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------

gunaydın millet

yusuf abi dogum gunun kutlu olsun

Sağolasın Fuat kardeşim,
Allah sizlerede sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömürler versin.:rendeer:

Ne yaptın çantayı taktın mı?:silent:

Yusuf Ziya Kardeşim doğum günün kutlu olsun daha nice güzel yaşlara inşallah.:rendeer::rendeer::rendeer:

Herkesin 45. yaşını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. Burak Cingiz www.hazirsms.com

Ulen,
Bu nedir ?
Sende adam gibi bir mesaj yazsaydın ya:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

Yusuf Ziya Kardeşim doğum günün kutlu olsun daha nice güzel yaşlara inşallah.:rendeer::rendeer::rendeer:

Sağolsın birader,
Herşey gönlünce olsun.:rendeer:

abi ne bilim artık bayramlarda kandillerde felan gonderiyorlar ya gokte nur yerde toprak kandiliniz mubarek olsun halis toprak gibi :) oradan aklıma geldi oooolee

Sağolasın,
Hep beraber inşallah.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 ----------

Sağolasın Fuat kardeşim,
Allah sizlerede sağlıklı, mutlu ve hayırlı uzun ömürler versin.:rendeer:

Ne yaptın çantayı taktın mı?:silent:

yk yusuf abi

suan TÜV ruhsatla ilgili problem var ruhsat degişiyorum

selam arkadaşlar.
adanada esnaflığı ve ustalıgı ile tavsiye edebileceğiniz bir motor ustası var mı??

5 senedir motorsiklet kullanıyorum,4 senedir adanada kazık yemediğim usta kalmadı ama Allaha şükür 1 seneden fazladır motoruma bakım yaptırdığım adam gibi bi usta buldum,Cumali Gezegen adres : yamaçlı mah. devlet hastanesi karşı arasında, daha önce yamaha gizerlerdeydi,şuan kendi yeri var,adamda honda ,suzuki ,kawasaki,yamaha ,aprilia ,hepsinin sertifikası var,en önemlisi esnaflığı 10 numara,tavsiye ederim...

Adana İl Temsilcisi
Bora başkanım sağolasın,
Ama eski jönlerden Büyük Yusuf desen daha hoş olmazmıydı.:mrgreen:

evet yav haklısın.bende tam bunu demek istemiştim zaten.:cat::wiinkk::rendeer:

arkadaşlara duyuru
bir arkadaşımızın yakını için,pazartesi günü by-pass ameliyatı olacak bir hastaya,0 RH + kan lazımdır.en geç c.tesi/pazar günü kan verilebilirmiş.kan vermek isteyen arkadaşlarımız olur ise;beni arayarak bilgilendirebilir,bende hasta sahibini ararım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar