Merhaba arkadaşlar,
Havası belli olmayan bir hafta sonu daha atlacağız anlaşılan.
r:
Havası belli olmayan bir hafta sonu daha atlacağız anlaşılan.
@JÖYSUF: KEBAP FLAN ISMARLAMAK BÖYLE ŞEYLERDE YILDIRIM AİLESİNE TERSS(SAKALL)İCAP ETMEZ=) ASIL BARAJI GEÇTİM DİYE SENİN ISMARLAMAN GEREKİR :queen::queen:
biz anca resimlere bakarık işte böyle :salut: Afiyet bal şeker olsun hepinize :cat:
Ismarlıyalım yiğen . Saltanlar Ailesi Cömert, bonkör, dünya malında gözü olmayan bir ailedir :wiinkk:
Bora kardeş, resimlerden eğlendiğiniz belli oluyor. Afiyet şeker olsun. :salut:
boracım resimler süperde yanlış adamların yanına oturmuşsunuz,özden ve suat onlara sacda değil kazanda kavursan yine yetmez,allahım esirgesin ikisinide mustafada onlara yetişmeye çalışıyor ama daha çoook sac kavurmayemesi gerek,neyse ben efese devam edeyim bu gün yoruldum tadını çıkarayım
Bora başkanım,
Yumurtalık geziniz hoş olmuş, afiyet olsun.
O kadar resimden 2 karesi harika; 1 sac kavurma, 2 Özden ve Suat kardeşimin minik loklmalarını ağızlarına atar halleri.:mrgreen:
günaydın millet:rendeer:
şu anda italyada intikal görevindeyim.
ethaman kardeş italya gerçekten güzelmiş tam üniversite okunacak yer.:cherry:
hepinize selamler :wiinkk:
Hayırlı Haftalar, Hayırlı kazançlar.
Dün durduğum yerde duramadım ve Tuzladaki Offroad gösterisine katıldım. Katılmaklada kalmadım Artizlik Hareketler yaptım ve sonunda belamı buldum :queen: motorsikletimle birlikte Kanala uçtum :bounce: Bende Birşey yok allaha şükür, Motorumdada birşey yok :mrgreen: Suya serin bir dalış yaptık :cherry: En yakın zamanda Tekrar deniyecem :cat:
Aman adaşım,
Dikkat et, sen bize sağlam lazımsın.
O kadar kumun içinde kanalı nerden buldun be kardeşim onuda anlamadım.:bounce:
abi libya hava sahasını korumak için italya görevindeyizMurat kardeşim,
Ne intikali,
Ne uyumu,
Ne işin var oralarda,
havalar düzeliyor, sakın geç kalma erken gel.![]()