[Adana - MT]

Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.

Alp

Günaydın millet...:rendeer:

Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.

Alp

İşin hayırlı olsun, gökhan hocamızda izmirde ama onunda artık motosikleti yok. İzmire gelirsek mutlaka yanına uğrarız :cat:

HADİ GENÇLER PUANLARI GÖRELİM:bounce:
SONUÇLAR AÇIKLANDI.:queen: UMARIM HEPİNİZ BARAJI AŞMIŞSINIZDIR.:cat:

herkese iyi akşamlar dilerim,siz mersininize gidin,mersin beni bozar ben kısmet olursa kozan yapmayı düşünüyorum

yüksel barajı geçmiş duyduğuma göre herkeze kebap ısmarlıcakmış ben öyle duydum :queen:

yüksele düşmez o ama muzaffer abi kesin ısmarlar ne de olsa oğlu barajı geçmiş bundan guzel günmü var:)

Adana mt ben kaçar..Suan ıstanbuldayım aksamda hayırlısı ıle vıyanadayım :cat: Kendınıze ıyı bakın :rendeer: 21 hazıranda gelıyorum(Adana Tabiriyle b*kum kurumadan:queen:) gorusmek dılegıyle :rendeer:

Varda çaktırmıyor keratalar,:p

HADİ GENÇLER PUANLARI GÖRELİM:bounce:
SONUÇLAR AÇIKLANDI.:queen: UMARIM HEPİNİZ BARAJI AŞMIŞSINIZDIR.:cat:

Yusuf abi, bizim sitede varmıki puanla işi olan :silent:

yüksel barajı geçmiş duyduğuma göre herkeze kebap ısmarlıcakmış ben öyle duydum :queen:

yükselde geçmiş barajı....

Hadi bee,
Muzaffer (Fazerr) evlatlık reddeder, sakın böyle bir talepte bulunmayın.:pr:
Yüksel' imi ortada bırakırsınız.:mrgreen:

yüksele düşmez o ama muzaffer abi kesin ısmarlar ne de olsa oğlu barajı geçmiş bundan guzel günmü var:)

@YUSUF AMCA:evet amca uzun zamandır giremıyorum şimdi rahat rahat girebilirim=) barajı geçtim çok sükür.diğer sınava inşallah
@JÖYSUF: KEBAP FLAN ISMARLAMAK BÖYLE ŞEYLERDE YILDIRIM AİLESİNE TERSS(SAKALL)İCAP ETMEZ=) ASIL BARAJI GEÇTİM DİYE SENİN ISMARLAMAN GEREKİR :queen::queen:
@MUZAFFER AMCA:EVET AMCA BEN VARDIMDA GİREMEDİM ÇOK SÜKÜR KENDİME GÖRE İYİ BİR PUAN ALDIM:queen:
BURAK ABİ:SEN BANA KEBAP ISMARLARSIN ARTIK=)

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.Alp

vay alpciğim,işin hayırlı olsun,güzel yerdir İZMİR.:wiinkk:

Adana mt ben kaçar..Suan ıstanbuldayım aksamda hayırlısı ıle vıyanadayım :cat: Kendınıze ıyı bakın :rendeer: 21 hazıranda gelıyorum(Adana Tabiriyle b*kum kurumadan:queen:) gorusmek dılegıyle :rendeer:

ethemciğim,şu saatlerde oradasındır.başarılar.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar