Merhaba arkadaslar,
Hayirli isler. :rendeer:
Hayirli isler. :rendeer:
Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.
Alp
HADİ GENÇLER PUANLARI GÖRELİM:bounce:
SONUÇLAR AÇIKLANDI.:queen: UMARIM HEPİNİZ BARAJI AŞMIŞSINIZDIR.:cat:
Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.
Alp
Yusuf abi, bizim sitede varmıki puanla işi olan :silent:
yüksel barajı geçmiş duyduğuma göre herkeze kebap ısmarlıcakmış ben öyle duydum :queen:
Adana mt ben kaçar..Suan ıstanbuldayım aksamda hayırlısı ıle vıyanadayım :cat: Kendınıze ıyı bakın :rendeer: 21 hazıranda gelıyorum(Adana Tabiriyle b*kum kurumadan:queengorusmek dılegıyle :rendeer:
Varda çaktırmıyor keratalar,![]()
HADİ GENÇLER PUANLARI GÖRELİM:bounce:
SONUÇLAR AÇIKLANDI.:queen: UMARIM HEPİNİZ BARAJI AŞMIŞSINIZDIR.:cat:
Yusuf abi, bizim sitede varmıki puanla işi olan :silent:
yüksel barajı geçmiş duyduğuma göre herkeze kebap ısmarlıcakmış ben öyle duydum :queen:
yükselde geçmiş barajı....
Hadi bee,
Muzaffer (Fazerr) evlatlık reddeder, sakın böyle bir talepte bulunmayın.r:
Yüksel' imi ortada bırakırsınız.:mrgreen:
yüksele düşmez o ama muzaffer abi kesin ısmarlar ne de olsa oğlu barajı geçmiş bundan guzel günmü var![]()
Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.Alp
Adana mt ben kaçar..Suan ıstanbuldayım aksamda hayırlısı ıle vıyanadayım :cat: Kendınıze ıyı bakın :rendeer: 21 hazıranda gelıyorum(Adana Tabiriyle b*kum kurumadan:queengorusmek dılegıyle :rendeer: