tamam motor hocası yada bir başka birisi ama sanmıyorum gökhan böyle bişey yapsın, sonuçta kendi isteği ile bu siteden ayrılmış birisi.. benim anlamadığım!!
neden biz?
neden ben?
neden bizler?
neden innova topiği?
koskoca sitede başka topic konu motormu kalmadı anlayamıyorum
***********************************************************************************************************
arkadaşlar bu işe ne diyorsunuz? ben okadar internet sitelerini dolaşıp fellik fellik innova yağı vizkositesi nedir diye ararken meğer yeni innova 125i lerin kitapçığında bu bilgi varmış yeni innovası olan arkadaşlar bunu hiçmi okumadınız :mrgreen:
evet honda nın tavsiye ettiği yağ buyrun dediğim gibi
[/COLOR]![]()
Kanka kesinlikle yağ hakkında bildiklerimiz araştırmalarımızı bu çürütüyor.. ancak 10/30 nerden bulucaz mesele bu.. kitapçıkta sadece 1 sayfamı yağdan bahsedilmiş önceki kitapçığı elimde şu an(ANF125) innovanın, seçenekleri gösteriyor ve 20/50 dahi çok sıcakta konalabilceği söyleniyor enjeksiyon hariç bu makinalar yapı itibariyle aynı benimde kafam karıştı 125 i de neden böyle olmuş....?????Bu tabloya göre tr de tek bir yağ gözüküyor ipone 10/30 litresi 30 tl http://iponeturkiye.com/index.php?o...a-1l&catid=42:4-zamanl-motor-yalar&Itemid=121
Son düzenleme: