Arkadaşlar 2011 yeni kasa cbf lerde far kontağı açtığınız an yanıyor mu =? Yoksa marşa basıldığında mı yanıyor ? Yani bundan sonra kontağı açık unutmak gibi bir lüksümüz olamayacak mı =? Eski motorumda bir gece dahi kontağı açık unutsanız bişey olmuyordu. Yeni kasalarda nasıl =?
Güntekin kardeşim güzel çalışma emeğine sağlık. Kör nokta problemi mutlaka çözülmüştür. Fakat bu işlemin emeği işçiliği vb bence bir çift ybr aynasından daha maliyetli olmalı. Ve dar yerlerden geçerken problem olabilir. Ayrıca bununla uğraşmak var. Ybr aynası görüşü problemsiz bir hale getirebiliyor.
Kontak açılır açılmaz yanıyor kapama düğmesi yok; ki böyle olması daha sağlıklı oldu. Tek beğenmediğim şey marş açma kapama düğmesinin olması eski alışkanlıktan parmağım oraya gidiyor ama boşa parmak sallayınca garip oluyorum :mrgreen::mrgreen:
Bence ybr aynaları yeterli bir çözüm şimdiki aynalarla ben de sıkıntı yaşıyorum biri anyayı gösteriyor diğeri konyayı neyse ki bakmak istediğim yere göre yönlendirdim biraz yapımdan kaynaklı olarak arkamı görmekte zorluk çekiyorum omzumu içeri çekerek arkamı görebiliyorum en kısa zamanda ybr aynası almak gerek..