[Adana - MT]

Yüksel,
Eline sağlık. Eh 2 karede de olsa benide çekmiş baban.
Ama resim işini babandan almak lazım. Bu işi kıvıramamış.:pale:
ozaman bundan sonra sen yap ıkadarrrrr:bounce:
resimler fena değil ama ethemhanın yokluğu nasılda belli oluyor.:pr::wiinkk: muzafferin çektiği resimler ancak bu kadar olur,o da bunlar iyileriymiş baksana.:farao:
ulen sıkıysa sen yapppp:bounce:
Daha fazla resim vardı ama yüksel baya bi kırpmış... ümitde baya resim çekti, adam bide yüklese süper olacak :cat:
senden beklemezdim nankörrrrrrrrrr:farao::farao:
herkeşe iyi akşamlar,maaşallahınız var ne güzel etmişsiniz,ama resimleri çekende iş yok gelde yeğeni arama,
[/SIZE][/B]
ozamn bundan sonra sizi görelim:cat:hatırlarsan sende bununla ilgili bir nevzu vardı hııııı.makinamı alan basmışda basmış deklanşöre hıııı sibop hatırladınmı kıııı ulen yedim seniiii:pr::pr::pr::bounce::bounce:
iyi geceler
cengiz abicim sağol cümlemizin :cat:
abi geçenlerde muzzaffer abi bu fotoğraf makinasından dünyada 3 adet üretildi birini bana yolladılar diyordu şimdi belli oldu devamını neden yapmamışlar.:mrgreen:

madem yeni nakina aldın sana zahmet banada teknolojinin son üretimi olandan alda seni çekimmm
ulen NANKÖR HERİFLERRRRRRRRRRR:pr::pr:HAYIRSIZLAR BU İŞİ BEĞENMİYORSANIZ SİZ yapın bundan sonra çülde kalsanız size bir damla su yokkkkkkk ulen gene tepemi attırdınız sakinleşmem için bana BORAMI:::140::::140::::142::::142::getirin okadarrrrrrrrrr::pala::::pala::

Günaydın millet....
Yaw adaşım o kadar poz verdik ama sadece 2 resim var o dadüzgün çıkmamış :mrgreen:, onun için resimler neden eksilmiş diye sordum. Madem resim çekmesini bilmiyon o zaman bu işten uzak duracan :p

Muzaffer abim,
Kabahat sende değil. O Makine kıytırık. Yoksa kimse senin eline su dökemez.
Yapma gözünü seveyim. Bizi çölde susuz bırakma.:pr:

Cengiz abi,
Geçmiş olsun. Ne o romatizma falan. Yaşlandın mı yoksa.:mrgreen:
Ben akşam Çamlıkta nargile içeceğim. O yüzden nazik davetine iştirak edemiyorum. Ayrıca Mümin kardeşimizin tatlı merasimide var. Kaçırmamak lazım.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 ----------

iyi geceler
cengiz abicim sağol cümlemizin :cat:
abi geçenlerde muzzaffer abi bu fotoğraf makinasından dünyada 3 adet üretildi birini bana yolladılar diyordu şimdi belli oldu devamını neden yapmamışlar.:mrgreen:

Yahu Mümin,
Susup susup bir espiri yapıyorsun. Tüm suskunluğuna değiyor.:mrgreen::cat::rendeer:

herkese iyi geceler diyorum,ya muzaffer abem kabahat makinada değil çekende artık kim çektiyse,seni zaten dünya biliyor nasıl resim çektiğini ıspata gerek yok kiiii:))))

yusufum teşekkür ederim,romatizma olsaydı voltaren hap içtim geçerdi kesmedi merdivenleri kolları kırık yengeç gibi çıkıyorum,bu satten sonra ağrıyı kesmesi için efessilin içiyorum ancak keser,pazartesi balcalı gözüküyor

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın arkadaşlar.:)sabah neşeniz olsun.:queen:
14e7uon.jpg

Gunaydın Herkescıkleree:rendeer:
Gelısım yakın dün babam bahsetmıstır burdan bır ıstegı olan varsa gelırken getıreyım (boyutu cok Buyuk olmamak sartıyla tabıkı :mrgreen: )

http://www.beloshop.at/
http://www.louis.at/
http://www.hein-gericke.at/
http://www.auner.at/

bu sıtelerı bı ıncelersenız belkı ısınıze yarayabılecek seyler olabılır :cat:

:rendeer::rendeer:

Aman be oğlum,
Muzaffer (Fazerr) amcandan hiç bir şey öğrenememişsin. Şimdi abilerin, amcaların sitedeki ürün fiyatlarını görecekler, senin Komisyon (Sakal) nasıl çıkacak aradan. Hiç öğrenememişsin hiiiiç.:mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı sabahlar, gününüz aydın, neşeniz, kazancınız bol olsun.:queen:
Cumanız mubarek olsun.:rendeer:
Bu güne yani 1 Nisan' a dair aşağıya bir bilgi paylaşımında bulundum.:cat:
Okumanızı umuyorum.

1 nisan Şakası yaparken 1 kez daha düşünün!!!!
15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs
Müslümanlarının son kalesini kuşatır.

Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış
aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir.

Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı
değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart
gecesi Kalenin önüne giderek bir
elinde Kur'an bir elinde Incil

"Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim
olursanız BU AKŞAM size bir şey yapmayacağım"
der.

Gerekli görüşmelerden sonra canlarının
kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi
teslim ederler.

Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu
komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi
için emir verir.

Bunun üzerine Müslümanlar "Yemin etmiştiniz, bize
söz vermiştiniz" dediklerin de Haçlı ordusu
komutanı

"Benim sözüm size DüN AKŞAM içindi, bugün için
size bir sözüm yoktur" diye cevap verir ve bütün
Müslümanlar
orada

Şehit edilir.

Işte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar
arasında Hile günü olarak kutlanmaktadır ve bu bir
gelenek haline gelerek

Günümüzde 1 Nisan Şakası haline gelmiştir.

Herkese günaydn hayırlı cumalar bol bol kazanclar dilerim.

Yusuf amca,paylaşımını çok beğendim bizi bi konuda aydinlattığın için kendi adıma tesekkur ederim.:)

yaw iki gün foruma girmiyorum;

hemen herkezin tarikatımızın ulu manitusu , H.T.Ç.D. (Hatundan Tırsmam Çekinirim Diyenler Deneği) Derneğimizin ulu önderi muzaffer abimi; yaptığı fotoğraf çekme hizmetini taktir etmek bir yana hakarete varan sözlerle kötü duruma düşürdüğünüzü farkettim. Ethemhan kardeşimizin verdiği hizmetlerde yadsınamaz ancak; bu kadar faal, organizasyonları gerçekleştiren, birde lütfedip bu kadar işinin arasında fotoğraf çekme hizmetini de şahset yürüten bir abimizin forumda bu halledere düşürülmesini şiddetle kınıyor ve bunun sorumlulularını kamu oyunun vicdanına bırakıyorum

Saygılarımla...

hemen herkezin tarikatımızın ulu manitusu , H.T.Ç.D. (Hatundan Tırsmam Çekinirim Diyenler Deneği) Derneğimizin ulu önderi muzaffer abimi; yaptığı fotoğraf çekme hizmetini taktir etmek bir yana hakarete varan sözlerle kötü duruma düşürdüğünüzü farkettim. Ethemhan kardeşimizin verdiği hizmetlerde yadsınamaz ancak; bu kadar faal, organizasyonları gerçekleştiren, birde lütfedip bu kadar işinin arasında fotoğraf çekme hizmetini de şahset yürüten bir abimizin forumda bu halledere düşürülmesini şiddetle kınıyor ve bunun sorumlulularını kamu oyunun vicdanına bırakıyorum

Saygılarımla...

Birader,
Bu aralar motoru değiştirmeyi düşünüyorsun herlade. Muzaffer abine iskeleden yaklaşıp yağlayıp duruyorsun. Bak bu iltifatlarla kandıramazsın Muzaffer kardeşimi ona göre benden söylemesi.:bounce:

biz muzaffer abimle aynı tarikattayız ole yag yakmaya felan ihtiyacım yok o yuzden muzaffer abim sımdı sıyah bir tane eskı kasa sıyah hayabusa duserse illaki haer verır ole yag yakmama felan gerek yok :)

Saygılarımla...

koççummmm benimmmmm altarnatör kapağını ben boyadım iyikide boyamışımmmm:rendeer:helal sana çölde kalmassın sana soğuk meşrubatlar feda olsun

merhaba arkadaşlar büyük küçük demeden hepinizi çok özledim :))) herkes iyidir umarım bu aralar hayırsızlık ettim fazlasıyla affınıza sığınıyorum
özellikle Bora abim senin affına sığınaraktan saygılarımı iletiyorum ilk toplantıda görüşmek üzere hoşçakalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar