[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
mümin kardeş,hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız binmen dileklerimle.:cat:

Bu turisti tanıyan varmı :p

6q9ov8.jpg

Nasılda masum bakıyor, fotoları yükleyemedi ya ondandır :mrgreen: Hadi ama artık gezi fotolarını yüklede milletn gözü gönlü açılsın :cat:

günaydın arkadaşlar
bora abi gürsel abi teşekkürler daha iyilerini inşallah allah sizlere nasip etsin.

ulen hepinizi deler geçerim haaaaaaaa:pr:utanmazlar sizi dalgamı geçiyonuz haaaaaaa.muzo,yusuf,murat yedim ulennn siziii:cat:turistmiyim lennn aslan gibi delikanlıyım ben lennnnnn alırım enehterinizi ona göre terbiyesizler sizi:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

günaydın arkadaşlar
bora abi gürsel abi teşekkürler daha iyilerini inşallah allah sizlere nasip etsin.

kardeşşşşşşşşş şu kuyruğu düzelt bak ben pis alacaklıyım unutma haaaa onagöreeeee:bounce::bounce::bounce:

gezi resimleri geliyor daha yeni uyandım hemen yüklüyorum(=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

Evet resimleri yükledim muzaffer amca(koluman) senin resimlerin var ama babam kötü çekmiş hep o yüzden az yükledim çoğu resimleri kaydırmış(=
bu kadar ayıklaya bildim işte resimler
2zznedw.jpg

6gx2m9.jpg

335febm.jpg

29gig05.jpg

i436lv.jpg

2iktml5.jpg

20jjx9f.jpg

24oabys.jpg

20jjx9f.jpg

2ponrex.jpg

5b8fuv.jpg

11l3hnp.jpg

k99cu0.jpg

Yüksel,
Eline sağlık. Eh 2 karede de olsa benide çekmiş baban.
Ama resim işini babandan almak lazım. Bu işi kıvıramamış.:pale:

Adana İl Temsilcisi
resimler fena değil ama ethemhanın yokluğu nasılda belli oluyor.:pr::wiinkk: muzafferin çektiği resimler ancak bu kadar olur,o da bunlar iyileriymiş baksana.:farao:

slm hayırlı günler motorsiklet tutkunu abilerim ve arkadaşlarım...mümin arkadaşım yeni motorun hayırlı ugurlu olsun iyi ve güzel günlerde kullanma dilegiyle...

Daha fazla resim vardı ama yüksel baya bi kırpmış... ümitde baya resim çekti, adam bide yüklese süper olacak :cat:

Yüksel,
Eline sağlık. Eh 2 karede de olsa benide çekmiş baban.
Ama resim işini babandan almak lazım. Bu işi kıvıramamış.:pale:

resimler fena değil ama ethemhanın yokluğu nasılda belli oluyor.:pr::wiinkk: muzafferin çektiği resimler ancak bu kadar olur,o da bunlar iyileriymiş baksana.:farao:

Daha fazla resim vardı ama yüksel baya bi kırpmış... ümitde baya resim çekti, adam bide yüklese süper olacak :cat:

toplam 30 tane resim var bunların 12 tanesi kaymış birde babamın bir huyu aynı kareyi 3 defa çekme huyu var aynı açılardan ben tekrardan onları atayim anlayacaksınız:queen:
1 aydır gezilere gelemiyorum gelsem resim yığacamda buraya ama artık gelicem inşallah:p
ben tekrardan bir kaç tane atıyorum anlayacaksınız demek istediğimi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

why9tg.jpg

2dhtnuv.jpg

şimdi muzaffer amca ile safiye teyzemin resmini 3 tane çekmiş 3.de böyle!!
2u8ie7s.jpg

şimdi ise hayati abi ile zehra ablamın resimlerini atıcam onları da 3 er defa çekmiş 3.de böyle!!!
2lw6ued.jpg

resimlerin toplamına bakarsanız 3 er hesaplayın babamın fazla çektiği görünmesi az resim yüklememin sebebleri bunlar.
yusuf amca senin tam 4 tane resmin var onlarıda atıyorum aynı kare 3 defa!!
birde ricam var benim gelmediğim zaman bile babam fotoğraf makinası getirir ise başkaları çeksin ama düzgün olsun seve seve yüklerim(=
281ssw0.jpg

kp3pd.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 ----------

Bunun gibi bir sürü resim var o yüzden ayıkladım.Rica ediyorum baba LÜTFEN RESİM ÇEKMEEEEEE:pr::mrgreen::mrgreen:

Olmamışş Olmamışşşş :farao::farao::farao: Z1000 ın bıtane bıle fotosu yok sonra bıde kuyruk dogrultma ıstıyorsun muzaffer amca olacak ısmı bu :)

herkeşe iyi akşamlar,maaşallahınız var ne güzel etmişsiniz,ama resimleri çekende iş yok gelde yeğeni arama,

mümincim hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza bela vermesin tekerin çamur görmesin

akidaşla yarın ben malesef gelemiyorum sol kol malesef tutukluk yapıyor bırakın motor kullanmayı çay bardağını ağzıma götüremiyorum tohtora gittim romatoloji dedi pazartesi gitcem inşallah balcalıya,evdeyim kapım açık dileyen gelebilir

iyi geceler
cengiz abicim sağol cümlemizin :cat:
abi geçenlerde muzzaffer abi bu fotoğraf makinasından dünyada 3 adet üretildi birini bana yolladılar diyordu şimdi belli oldu devamını neden yapmamışlar.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar