Yüksel,
Eline sağlık. Eh 2 karede de olsa benide çekmiş baban.
Ama resim işini babandan almak lazım. Bu işi kıvıramamış.

ale:
resimler fena değil ama ethemhanın yokluğu nasılda belli oluyor.

r::wiinkk: muzafferin çektiği resimler ancak bu kadar olur,o da bunlar iyileriymiş baksana.:farao:
Daha fazla resim vardı ama yüksel baya bi kırpmış... ümitde baya resim çekti, adam bide yüklese süper olacak :cat:
toplam 30 tane resim var bunların 12 tanesi kaymış birde babamın bir huyu aynı kareyi 3 defa çekme huyu var aynı açılardan ben tekrardan onları atayim anlayacaksınız:queen:
1 aydır gezilere gelemiyorum gelsem resim yığacamda buraya ama artık gelicem inşallah

ben tekrardan bir kaç tane atıyorum anlayacaksınız demek istediğimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
şimdi muzaffer amca ile safiye teyzemin resmini 3 tane çekmiş 3.de böyle!!
şimdi ise hayati abi ile zehra ablamın resimlerini atıcam onları da 3 er defa çekmiş 3.de böyle!!!
resimlerin toplamına bakarsanız 3 er hesaplayın babamın fazla çektiği görünmesi az resim yüklememin sebebleri bunlar.
yusuf amca senin tam 4 tane resmin var onlarıda atıyorum aynı kare 3 defa!!
birde ricam var benim gelmediğim zaman bile babam fotoğraf makinası getirir ise başkaları çeksin ama düzgün olsun seve seve yüklerim(=
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 ----------
Bunun gibi bir sürü resim var o yüzden ayıkladım.Rica ediyorum baba LÜTFEN RESİM ÇEKMEEEEEE

r::mrgreen::mrgreen: