[Bursa - MT]

beyler pazar günü turlamaya kimler gelıyor?

1. Hala motor alamadım kararsızlıktan.
2. Pazar günü YGS'ye (Eski adı ÖSS) giriyorum.
Not: Başarılar dilemenize gerek yok çünkü geyiğine giriyorum tek hedefim sınava hiç çalışmadan girerek, Kanu'dan yüksek puan almak.
:queen:

3. Fatih Akkoca demek isterdim ama:
1 haftaya sınavlar başlıyor
2 cbr'm yok 151 rs'em var
3 motor tamircide

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------

kask da ki çizikleri nasıl giderebilirim? o tarz bi onarım yapan bi yer var mı acaba?

Olsun bea gelin muhabbet ederiz tanışırız :) kask konusunda pasta al dene olur büyük ihtimalle :) alper sanada makaradan başarılar o zaman :)

1)gökhan cbr
2)haktan karabulut
3)arda dağ
4)eyup (inegöl)
5)mesut yılmaz

sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim :)

1. Hala motor alamadım kararsızlıktan.
2. Pazar günü YGS'ye (Eski adı ÖSS) giriyorum.
Not: Başarılar dilemenize gerek yok çünkü geyiğine giriyorum tek hedefim sınava hiç çalışmadan girerek, Kanu'dan yüksek puan almak.
:queen:

Yav arkadaşım git kendi kulvarında ki insanlarla kapış. :queen:

Git Bekoyla kapış ikinizde süper zekasınız zaten. :mrgreen:

sınava giren arkadaşlara Allah kolaylık versin zor iş valla gerçi seneye bende aynı dertden muzdarip olacağım

scooterlı efsane geri döndü:D

uzun bir aradan sonra herkeeeesssseeeee SSSSLLLLMMMMM lar.......:rendeer::rendeer::queen::queen:

selamlar:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

kanucan sınav nasıl geçti

Son düzenleme:
selamlar:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

kanucan sınav nasıl geçti

Kontrol ettiğim kadarıyla barajı geçtim gibi görünüyo ama son sözü sonuçlar açıklandığında görücem. :)

Daha Lys var. ::arrow::

eski yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) bu hafta her gün 15:00dan 23:00a kadar müsaitim herkes arayabilir. İmzamda var bilgilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar