Afiyetle çek kardeşim,bizde burada balata tozu soluyalım bakalım ne zamana kadar....
Ankara'dan gidecekler nerede yahu? oocan'ın yazdığı gibi, ankara'dan katılacaklar bir özel mesajla ulaşsınlar, buraya yazsınlar, ne bileyim bir şeyler yapsınlar grup gidelim..
Abicim mesajını aldım, bir yanlışlık oldu o gün. İptal etmiştim buluşmayı aslında.. Sanırım senin de geç haberin olmuş.
Bir dahakine veni,vidi,vici yi sahiden gerçekleştirmek üzere diyeyim
Bu arada benim fetivale gitme yüzdem de azalış var. Umarım gidebilirim.
Bugun kamp alanina gittim.
Saricakayaya bahar geleli cok olmus.Agaclar cicek acmis hatta artik yapraklanmaya yesermeye baslamislar. Montum uzerime fazla geldi motordan iner inmez uzerimdeki tum ekipmandan kurtuldum ve tertemiz havayi doya doya cigerlerime cektim
şuan yok gibi görünüyo ama ankara topiğinede yazmıssın zaten bakalım inşallah çıkar ben niyetliydim ama sınav haftası olması çok kötü olduale:
Birde buluşmalarda senide görmek isteriz..
son dakka golü yemezsek ankaradan biz de geliyoruz 2-3 kişi.
şuan eskişehirle yatıp eskişehirle kalkıyorum...
güzel bir organizasyom olacak.. bence imkanı olan herkesin gelmesi gerekir... ben orda olacağım... çadırım motorum ve ben....![]()
Sabah kuş sesleriyle uyanıp serin havayı ciğerlerimize çekeceğiz, geceden kalan ateşin küllerini karıştırıp vs vsvsv... hadi geçsin bir hafta daha.
akşam sucuk ekmek biraz müzik ve bol muhabbet.....
olmadı şimdi,çay nerde:silent:
çay sız olmayacağından ekleme gereği duymadım... çay olmazsa olmaz....
bizim grupta gelicek enazından 2 makina kesin geliyoda artçı belli degilorada görüşürz c.tesi sabah cıkacagız inşallah.
şimdi tamam oldu,
şaka bi yana çay işini nasıl halledicez,orda hazır olur içermiyiz yoksa burdan semaver falan mı götürsek,