1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

WTP

Ankara'dan gidecekler nerede yahu? oocan'ın yazdığı gibi, ankara'dan katılacaklar bir özel mesajla ulaşsınlar, buraya yazsınlar, ne bileyim bir şeyler yapsınlar grup gidelim..

Afiyetle çek kardeşim,bizde burada balata tozu soluyalım bakalım ne zamana kadar....

Abicim mesajını aldım, bir yanlışlık oldu o gün. İptal etmiştim buluşmayı aslında.. Sanırım senin de geç haberin olmuş.
Bir dahakine veni,vidi,vici yi sahiden gerçekleştirmek üzere diyeyim :)

Bu arada benim fetivale gitme yüzdem de azalış var. Umarım gidebilirim.

Ankara'dan gidecekler nerede yahu? oocan'ın yazdığı gibi, ankara'dan katılacaklar bir özel mesajla ulaşsınlar, buraya yazsınlar, ne bileyim bir şeyler yapsınlar grup gidelim..

muhtemelen 23 martta motorumu alacağım. ehliyet yetişirse. motorun rodaj sorunu olacak o nedenle sizlere ayak bağı olmak istemem. terslik olmazsa kamp alanında buluşuruz.

Abicim mesajını aldım, bir yanlışlık oldu o gün. İptal etmiştim buluşmayı aslında.. Sanırım senin de geç haberin olmuş.
Bir dahakine veni,vidi,vici yi sahiden gerçekleştirmek üzere diyeyim :)

Bu arada benim fetivale gitme yüzdem de azalış var. Umarım gidebilirim.

Hoobbaaa beni şaşırtmaya devam,katılacağına dair güçlü bir his var bende

WTP

yok mu ankara'dan katılacak başka.. şu anda 3 kişilik cruiser grubuyuz.. katılacaklar iletişsin benimle..

şuan yok gibi görünüyo ama ankara topiğinede yazmıssın zaten bakalım inşallah çıkar ben niyetliydim ama sınav haftası olması çok kötü oldu :pale:

Birde buluşmalarda senide görmek isteriz..

Bugun kamp alanina gittim.

Saricakayaya bahar geleli cok olmus.Agaclar cicek acmis hatta artik yapraklanmaya yesermeye baslamislar. Montum uzerime fazla geldi motordan iner inmez uzerimdeki tum ekipmandan kurtuldum ve tertemiz havayi doya doya cigerlerime cektim

Hay kardeşim Allah razı olsun.. Biz 15 gündür yol hazırlığı yapıyoruz, sen kamp alanını görmeye gitmişsin. Bunu, hala kararsız olan arkadaşlara ara gazı olarak kullanacağım.

şuan yok gibi görünüyo ama ankara topiğinede yazmıssın zaten bakalım inşallah çıkar ben niyetliydim ama sınav haftası olması çok kötü oldu :pale:

Birde buluşmalarda senide görmek isteriz..

höyyt, bende varım!

ama program belirsiz. canla gelecez böyük ihtimal.

şuan eskişehirle yatıp eskişehirle kalkıyorum...:p:p:p
güzel bir organizasyom olacak.. bence imkanı olan herkesin gelmesi gerekir... ben orda olacağım... çadırım motorum ve ben....:):):):)

şuan eskişehirle yatıp eskişehirle kalkıyorum...:p:p:p
güzel bir organizasyom olacak.. bence imkanı olan herkesin gelmesi gerekir... ben orda olacağım... çadırım motorum ve ben....:):):):)

Sabah kuş sesleriyle uyanıp serin havayı ciğerlerimize çekeceğiz, geceden kalan ateşin küllerini karıştırıp vs vsvsv... hadi geçsin bir hafta daha.

bizim grupta gelicek enazından 2 makina kesin geliyoda artçı belli degil :) orada görüşürz c.tesi sabah cıkacagız inşallah.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
şimdi tamam oldu,
şaka bi yana çay işini nasıl halledicez,orda hazır olur içermiyiz yoksa burdan semaver falan mı götürsek,

kamp alaninda emniyetli olarak odun atesinde cay demleyebileceginiz barbeku tsrzi ocaklar ve piknik masalari var demlik getirin yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar