1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

WTP

motor hakkını verecekte motorcu tırt :p

yolda sigortası attı, sigortayı değiştireceğine candarmayı arıyo gelin beni alın mağdurum diye :) ta o kadar tırt :cherry:

öyle demeyin, gözlerim doldu.. :pale: şu smiley de iyiymiş mesela => ::sos::

ahahaha :) biz de o arada röpdöşambrlarımızı giymiş, kanyak kadehinde viskimizi yudumluyorduk şoförler federasyonu sivrihisar tesislerinde ::puro::

:mrgreen: :mrgreen:
:rendeer:

motorun sigorta kutusu kablolarinin vidalari bir sekilde acilmis ve kablolar kendi hallerinde temas halindeydiler dolayisiyla fark edinceye kadar bir iki kere elektrik kesildi.

Son düzenleme:
motorun sigorta kutusu kablolarinin vidalari bir sekilde acilmis ve kablolar kendi hallerinde temas halindeydiler dolayisiyla fark edinceye kadar bir iki kere elektrik kesildi.

Toprağım, abim o kadar mütevazi ki gerçekleri yazmış ama bizi ezmemek için editlemiş mesajını sırf kuvvetmacunu abim rencide olmasın diyerekten! ama ne mutlu ki ben o kadar mütevazi değilim :queen: e- postama gelen esas mesajı buraya ekliyorum

ahanda mesac ::winkwink

ayip ayip ben bi keresi motorun ariza yapan egsoz biyalarini dagdaki demir cevherini eritip cesmeden cifte su vererek yeniden dokmus motora takmak uzere geliyorum fotoda, arka planda oldugum icin elimdeki bilyalar gorunmemis. aradaki camasir ipini de zannetmeyinki cekmek icin kullandik o islanan giysileri acil kurutmak icindi. teessuf ederim kuvvetmira!

Toprağım, abim o kadar mütevazi ki gerçekleri yazmış ama bizi ezmemek için editlemiş mesajını sırf kuvvetmacunu abim rencide olmasın diyerekten! ama ne mutlu ki ben o kadar mütevazi değilim :queen: e- postama gelen esas mesajı buraya ekliyorum

ahanda mesac ::winkwink

:bounce::)

bu arada motoru cektigimiz resim donus degil gidis yolundan, yani WTP'gil o sira kamp alaninda pofidik terliklerini giymis dondurmali ciyz keyk yiyo olmalilar. :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar