1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri

selamlar;
mümkünlüde (TARAKLI) zabıta komiseri olan kıymetli hasan kardeşimle (bu forumda arvasi3 nickli) dün görüştüm. cuma günü için taraklıdan kendiside motoruyla bize katılacağını söyledi..
ttnetin mümkünlü reklamlarında biz onu kamber dayı olarak izlemiştik..tanıyanınız olmuşmuydu acaba..

''[yt]ZascSBkpLM4[/YT]''

Son düzenleme:
selamlar;
mümkünlüde (TARAKLI) zabıta komiseri olan kıymetli hasan kardeşimle arvasi3 dün görüştüm. cuma günü için taraklıdan kendiside motoruyla bize katılacağını söyledi..
ttnetin mümkünlü reklamlarında biz onu kamber ağa olarak izlemiştik..tanıyanınız olmuşmuydu acaba..

''[yt]ZascSBkpLM4[/YT]''

abi bende iyiki sizinle geleceğim.... şimdiden çok güzel bir yolculuk olacağına eminim.... bu arada tanımamıştım...

c.tesi sabahı yola cıkacagız bizde kısmet olursa istanbuldaan yada tekirdagdan cıkacagım daha kesin degil :) bizim grup nerde toparlanmayı uygun görürse bakalım

Festival etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek yarışmalardan biri bolca çamurlu olacak. Merak etme YBR yi üzmeyeceksin SÜRPRİZZZ !!!!!

yanımda gelirken bir takımda debriyaj balatası mı getirsem... çamurda balatayı yakmayalım.... ben ybr yi üzmem oda beni üzmez inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar