Mondial Mondial 150MR Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@inzell, jant seridi olarak fosforlu beyaz olabilir. Bi arkadasimin siyah twisterinde o sekilde parlak beyaz seritler var cok güzel duruyor. Plakanin etrafindaki siyah cerceveyi kestirip biraz daha ufalmasini saglayabilirsin. Ama plakanin alina bi plaka daha kestir öbür türlü vidalarin oldugu yerlerden zamanla parcalaniyor. Motorun arkadaki demir olmadan kesinlikle cok daha güzel.

Genel olarak bi ricam olacak herkesten. Biriniz bana karbüratörün resmini cekip koyabilir mi? Özellikle rölanti ayar vidasinin durus seklini görmek istiyorum.
Servisin kurcalamasindan sonra ben kesinlikle ilk calistirmadan memnun degilim. Motor az isinsa bile rölanti sabit kalmiyor. Ve bir müddet calistiktan sonra yine stop ediyor. Gazi biraktigim an stop ediyor. anca iyice isindiktan sonra sabit kaliyor. Cok sinir oluyorum bu duruma. önceleri jikleyi en üste alip ilk calistirmayi yaptiktan 3sn sonra orta konuma getiriyordum jikleyi ve motor problemsiz calisiyordu. Ne zamanki serviste sözde ayar yaptilar durum bu sekilde. Bana rölanti vidasinin resmi lazim ve motorun sicakken kac devirde calistigi lazim.
Yarın güzelce çeker koyarım buraya.

Toz topluyorsa micro fiber bezle uygula elektrıgı alır.Ben memnunum bu cila güzel.

18" = ~46 cm
16" = ~41 cm

Çemberin çevresi folmülü : 2.pi.r

2.3.23 = 138cm

2.3.20,5 = 123 cm

138+123= 261 cm

3 metre rahatlıkla yetiyormuş =)

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

uniqe, jant şeridini kaç metre almalı?

Ön 18"
Arka 16"

Hiç uğraşmayın hesapla falan :) Ben prosev i tavsiye ederim sert değil elektrik bantı gibi esnek ne hava kabarcığı yapıyor nede çıkıyor ben çıkarmasam çıkmaya niyeti yokdu :) Benim motorun jantları ön 18 arkada 18 bir paket yetti azda artıyor sana rahatlıkla yeter.

26011311142277583.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu 150 MR lerin arka lastik sanki MC lerden daha büyük gibi heleki şu son fotodaki motorda?

ayhan arka tekeri kendin taktın sanırsam yoksa orjinal mi..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar