slm abiler ben 15 yaşındayım konyada oturuyorum.mondial 151 rs ya da 150 hs almayı düşünüyorum. sıfır alacağım. fiyatları ne arada ve yakıt tüketimleri nasıl . sizlerden cevap bekliyorum. sizler hangisini tavsiye edersiniz.
Merhaba efsane1 kardes. Bende Konya'nin Cihanbeyli kasabasinda oturuyorum, yazinlari

. Ben 2008'de mavi bir 151 RS aldim ve sana sunu söyleyim; Bir saniye bile pisman degilim. Ben motoru 0 km aldim ve rodaji yapmak bana dustu. Ben internet ve cevremden duydugumun aksine duzlugu buldum mu yaptistirrr taktigini kullanmayi sectim. Cihanbeyli'de 3 tane adam akilli saglam 151 RS var, ve bunlarin hepisi ile yaristim, bu arada motor daha ort. 120km felan yol gitmisligi vardir. Sonuc ne sence?:cat:
151 RS mi 150 HS mi demissin; sana kalmis birsey. Ben disk isterim arkadas dersen RS, yok ben kampana'ciyim ortam dersen HS. Motor aksamlarinda pek bir denisiklik yok, RS'in pistonu yanlis hatirlamiyorsam 0.4mm daha genis= daha cok tork ama sen takma bu konuyu:mrgreen:
Benzin tuketim konusunda malesef pek ''cimri'' degiller

, 100km'de 3,2litre'cik bir tuketimi var, yada söyle dusun, 1 litre benzin ile motor ort. 30-35km yol gidiyor. Ama ben az önce yazdigim gibi, boslugu buldum mu acarim gazi

<-- ''sehir ici''