su an baktım 0-100cc arası vergi göstermiyor 100-250 cc arası 84 lira 1-3 yaş arası istrseniz bu siteden bulabilirsiniz.Kaç paraymış bunun vergisi,125, efendim.:silent:
vay be metehandro ben de özgün mözgün demiştim bu da çakmaymışvay be gördüğüm en iyi çakma çaynalardan biri...çakma makma ama özüne sadık kalmayı başarmışlar...
orjinali Yamaha Snıper 135...
http://mybikeshop.files.wordpress.com/2008/01/yamaha_sniper_main3.jpg?w=510
[/COLOR]
vay be metehandro ben de özgün mözgün demiştim bu da çakmaymış.
ama çakma çayna da olsa biz 2. sınıf toplum olduğumuzdan bu modelleri ilk defa görüyoruz :cat:
zaten bizim distribütörlerimizin durumu belli hem biliyomusunuz cbfnin motor ve sele özelliği varmışbenim Yamahadan ümidim vardı ama artık yok...cup çok tercih edilen bir segment...memleketde değerini bulur...yani en azından Yamaha bu cup hususunda krallığını ilan edebilir...getireceği 3-4 çeşit cup...sadece bu...ama malumun halen yeniden yapılanma aşamasında...bu sene ki fuarda bakalım euro 3 normları ayağına neler göreceğiz...bi gelişme yeni bir model gelir diye hep aptal bir beklenti içindeyim...
su an baktım 0-100cc arası vergi göstermiyor 100-250 cc arası 84 lira 1-3 yaş arası istrseniz bu siteden bulabilirsiniz.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
zaten bizim distribütörlerimizin durumu belli hem biliyomusunuz cbfnin motor ve sele özelliği varmış
Türk motorcularla sanki dalga geçiliyomuş gibi izlenim veriyorlar nasıl olsa 2. sınıf milletiz![]()
yanlış anlaşıldıysam affola ben bu modelden bahsetmemiştim o sizin gösterdiğiniz 125cc cubun aynı tipinde 100cc almak daha mantıklı demek istemiştim ayrıca vergi dairemizde de çelişki var sitesinde 0-100cc vergi yokken vergi levhasında 50cc üstü vergi vardı biz hangisine inanalım ?İş mi yani aman vergisiz alayım, 125'lik ucuz olsa da 100'lük pahalısından alayım demek.:wiinkk:
yanlış anlaşıldıysam affola ben bu modelden bahsetmemiştim o sizin gösterdiğiniz 125cc cubun aynı tipinde 100cc almak daha mantıklı demek istemiştim ayrıca vergi dairemizde de çelişki var sitesinde 0-100cc vergi yokken vergi levhasında 50cc üstü vergi vardı biz hangisine inanalım ?ale:
benim Yamahadan ümidim vardı ama artık yok...cup çok tercih edilen bir segment...memleketde değerini bulur...yani en azından Yamaha bu cup hususunda krallığını ilan edebilir...getireceği 3-4 çeşit cup...sadece bu...ama malumun halen yeniden yapılanma aşamasında...bu sene ki fuarda bakalım euro 3 normları ayağına neler göreceğiz...bi gelişme yeni bir model gelir diye hep aptal bir beklenti içindeyim...
çıkartmaları bile aynı tamamen emek hırsızlığı!!!!!