Yuki'nin yeni ss çakması Cub'u 'YILDIZ'

kırmızı beyaz yukii war bende 100 lük 2006 model 15 bin km de 0km mondialle değişelim deseler değişmem.

Kaç paraymış bunun vergisi,125, efendim.:silent:
su an baktım 0-100cc arası vergi göstermiyor 100-250 cc arası 84 lira 1-3 yaş arası istrseniz bu siteden bulabilirsiniz.
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

vay be gördüğüm en iyi çakma çaynalardan biri...çakma makma ama özüne sadık kalmayı başarmışlar...

orjinali Yamaha Snıper 135...
http://mybikeshop.files.wordpress.com/2008/01/yamaha_sniper_main3.jpg?w=510
vay be metehandro ben de özgün mözgün demiştim bu da çakmaymış:p.
ama çakma çayna da olsa biz 2. sınıf toplum olduğumuzdan bu modelleri ilk defa görüyoruz :cat:

[/COLOR]
vay be metehandro ben de özgün mözgün demiştim bu da çakmaymış:p.
ama çakma çayna da olsa biz 2. sınıf toplum olduğumuzdan bu modelleri ilk defa görüyoruz :cat:

benim Yamahadan ümidim vardı ama artık yok...cup çok tercih edilen bir segment...memleketde değerini bulur...yani en azından Yamaha bu cup hususunda krallığını ilan edebilir...getireceği 3-4 çeşit cup...sadece bu...ama malumun halen yeniden yapılanma aşamasında...bu sene ki fuarda bakalım euro 3 normları ayağına neler göreceğiz...bi gelişme yeni bir model gelir diye hep aptal bir beklenti içindeyim...

benim Yamahadan ümidim vardı ama artık yok...cup çok tercih edilen bir segment...memleketde değerini bulur...yani en azından Yamaha bu cup hususunda krallığını ilan edebilir...getireceği 3-4 çeşit cup...sadece bu...ama malumun halen yeniden yapılanma aşamasında...bu sene ki fuarda bakalım euro 3 normları ayağına neler göreceğiz...bi gelişme yeni bir model gelir diye hep aptal bir beklenti içindeyim...
zaten bizim distribütörlerimizin durumu belli hem biliyomusunuz cbfnin motor ve sele özelliği varmış
efee.jpg

Türk motorcularla sanki dalga geçiliyomuş gibi izlenim veriyorlar nasıl olsa 2. sınıf milletiz :p

zaten bizim distribütörlerimizin durumu belli hem biliyomusunuz cbfnin motor ve sele özelliği varmış

Türk motorcularla sanki dalga geçiliyomuş gibi izlenim veriyorlar nasıl olsa 2. sınıf milletiz :p

o bayinin kapasitesi ve bu işi yapması için görevlendirdiği kişinin gamsızlığı diyelim buna aga...:p benim kriterlerim bunlar değil aslında...bu arada motör patlıcan mora doğru kaçmış...ama tipografik hatalardan Honda sorumlu değildir biliyorsun...her türlü ahmaklık ve gerzeklik haklarını hep saklı tutarlar...:p

Tayvan ve veya Malezya da yaşamak çok isterdim...özellikle Tayvanlılar çok şanslı bu cup konusunda...

en azından bir girişimci Modenasın TR bayiliğini alamaz mı...Ege bölgesindeki potansiyeli görebilen yok mu...

İş mi yani aman vergisiz alayım, 125'lik ucuz olsa da 100'lük pahalısından alayım demek.:wiinkk:
yanlış anlaşıldıysam affola ben bu modelden bahsetmemiştim o sizin gösterdiğiniz 125cc cubun aynı tipinde 100cc almak daha mantıklı demek istemiştim ayrıca vergi dairemizde de çelişki var sitesinde 0-100cc vergi yokken vergi levhasında 50cc üstü vergi vardı biz hangisine inanalım ?:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanlış anlaşıldıysam affola ben bu modelden bahsetmemiştim o sizin gösterdiğiniz 125cc cubun aynı tipinde 100cc almak daha mantıklı demek istemiştim ayrıca vergi dairemizde de çelişki var sitesinde 0-100cc vergi yokken vergi levhasında 50cc üstü vergi vardı biz hangisine inanalım ?:pale:

Vergisiz 50cc, 100cc'ye çıkarıldı. Tanıttığın daha yeni mutlaka pahalı olacak eskisinden. Bu vergi dilim değişikliğinden sonra 125cc çin cup nadir kaldı.

Bu arada yeni gördüğüm ve çaynalarda bir ilk daha heralde hybrid motor getirmiş yav adamlar

adsz2se.jpg

bu arada yuki ile hiçbir bir bağım yoktur sadece örnektir bunlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaynak nedir,inanalım.:cherry:

kendimi resmen malum firmanın reklamını yaparmış gibi hissettim:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:09 ----------

bu arada adamlar artık işi abartmışlar

adsz3f.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:15 ----------

heralde toplama motosiklet yapmışlar tasarım yamahadan , motor suzukiden, sele de hondadan :p

Başlık sahibi aksini yazsa da direk olarak reklam kokan hareketler bunlar..
Yemedim ben açıkçası :mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
vibrasyonlu s.s.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:39 ----------

abi cub lar kolay arıza yapmayan motorlar olduğu için (çinlisi bile) ve parçadan kazanamadıkları için kolay köşe dönmek isteyen distribütöründen tamircisine kadar cub ları istemiyorlar :cat:

şimdi örneğin elinizde bir yamaha crypton var allah göstermesin kaza yaptınız parça lazım oldu hadi bakalım parça bulun :)

ben bu motoru çok beyendim bayiyle konuştum tüm çinli motorların en sağlamı bu dedi yuki çok ilerledi dedi 2100 den aşağı veremem ben 2000 e aldım dedi ve bunu çok beyendim ben zaten çok hassas kullanacam burda bozuk yol felan yok fazla hız gitmeme en fazla 80 gezi yapmıycam sadece okula eve hafta sonu arkadaşlarla ufak çaplı gezi sizce almalımıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

hadi be arkadaşlar bi cevap yokmu kimse yokmu burda yardım edin bu ilk motorum olacak

neden çok güzel 100cc yeter bana yıldız modeli okulda iyi bi hava yaratır kimse önermiycekmi bu şık motoru çinli olsun bende 1 yıl yetsin yeter sonra deyiştiricem honda 600 cbr alacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar