selam arkadaşlar acil cevap bekliyorum benim motorun yedek anahtarı yok yaptırmaya kalktım immobilizer lı dedi benim bildiğim yok ama varmı ? normal yaptırsam nolur ?
allah nasip ederse haziran ayında 2 el ninja (yeşil) 250 almayı düşünüyoum ne dersiniz genel sorunları ve artıları nelerdir bu motorun bi yazarsanız çok teşekkür ederim
Herkese iyi seneler... Yılın ilk buluşmasını yapıyoruz...
Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...
Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...
Ninja 250R
Ben beğenmedim sesini :farao:
Two Brothers veya Mivv Gp' yi tercih ederim şahsen :cat::cat:
zaten ayni eksozu 450 dolar + nakliye ucreti ile yolluyorlar ne gerek var 2 kati para odemeye saticiligin boyutu biraz uzamis diyorum yaziktir bukadarda aliciya yuklenilmezki.
sapo dostum sen benim gitmek istediğim en güzel ülkelerden birinde yaşadığından burayı bilmiyorsun.. 450 dolar olan şey ülke gümrüğünde emin değilim ama fiyatı ya 100 euro yada 100 dolardan yüksek olduğundan dolayı vergisiz giremiyor.. o vergi şuan aklıma gelmiyor ama yine saglam bişey olduğunu söyleyebilirim... yani 750 milyon dersek ona 33% vergi dersek 1 kagıt yaptı direk olarak..
kaç para bu motor
kaç para bu motor