nerde bu ninjalar?? :queen:
çok donuk bu konu başlığı yahu..
yok mu soğuk havada motora binenleriniz?![]()
Merhaba arkadaşlar,sayfayı sürekli takip ediyorum;
Benim size 1-2 sorum olacak,daha önce hiç vitesli motor kullanmamış biri olarak direk ninja ile başlasam sıkıntı çekermiyim yoksa 1.500-2000 liraya bitane çinli vitesli bir motor alıp onla pratikmi yapsam,2007 den beri scooter kullanıyorum yaklaşık 35.000km(bws ve dylan).
Birde bu ninjanın bakım masrafları beni üzermi mesela kaliteli ön arka lastik ne kadardır?Antalyalı kullanıcılar var ise servisten memnunlarmı?
Teşekkürler
Herkese iyi seneler... Yılın ilk buluşmasını yapıyoruz...
Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...
Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...
Ninja 250R
birde bazı ninja larda genelde 2009 modelin bir bölümünden sonraki çıkan ninjaların altında made ın japon yazmıyor.
sizinkinde yazıyormu ? merak ettim. ilk çıkanları japon iken sonrakiler farklımı?
Uploaded with ImageShack.us
Herkese iyi seneler... Yılın ilk buluşmasını yapıyoruz...
Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...
Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...
Ninja 250R
(2001 den sonra) honda , Kawasakilerin montajları Çinde yapiliyor zaten.
kawasakilerin hiç bir modeli çinde montaj yapılmadı.
honda , yamaha yaptırdı. yanlış bilgi vermeyin.
cini bilmiyom da benim motor taiwanda montaj edilmis fabrika cikis tarihi eylul 2008 taiwan diyor artik parcalar japonyada mi uretilmis bilmiyorum ama fabrikasi taiwanda imis.gecenlerde japonyada uretilmis diye bir ibare kullanmistim kendi motorum icin sagi solu biraz kurcalarken bir etiket gordum gercegi anladim cin olmasi birsey degistirmez buyuk markalarin bir uretim kriteri var cinde bile uretilmis olsa markanin belirledigi standartlari tasimama olasiligi sifir.yani bu motoru japon yapmis ise dunyanin heryerinde japonun istedigi sekilde uretilir kisacasi her yerde ayni herseyi ayni..iscilik maliyetini dusurup fiyati asagi cekmek yada kar marjini yukseltmek icin geziyor bu kadar fabrikalar dunya etrafinda.
taiwan yerine taylant olmasın !
Anadolu yakasından gelen benden başka kaç kişi var?
birde gittiğimiz yerde et vs almak mümkün olacak mı yoksa yanımızda mı getirmeliyiz?![]()
slm arkadaşlar aranıza katıldım bende en sonunda
bu pazar ki buluşma herkese açıksa gelmek isterim avrupa yakasındayım