naked dedimi ilk akla gelen Fazer dır niye böle kötülediniz..ama keşke fazer 2 silnidrili olsaydı..seçim tercihi kolaylaşırdı.FAZER fiyatından düşük daha fazla tork ve daha fazli hp üretecen ucuz makinalar var..
.. ucuz dediysem aklınıza mondial fln gelmesin MONSTER 620İ SV 650 S GÜZEL MAKİNADIR..
Birader kafa mı buluyorsun, motordan mı anlamıyorsun? Monster 83hp, SV650 72.5 hp gücünde, Fazer 98hp, tork olarak da Fazer diğer motorlarla aynı seviyede. Ayrıca Fazer'dan ucuza Monster bulmak mümkün değil. Motorun 4 silindir olması da sadece bakımda dezavantaj yaratıyor, onun dışında dezavantaj değil.
kuzen 200 km le de pek anlaşılmaz ancak ben e 220 mercedesi 236 km hızla geçtigimde kafamdaki kask iki bi yana sallanıyordu,
ne kadar yatarsan yat camın kenarından gelen rüzgar bile çok fazla.
gerci diraksiyonu hatırlamıyorum bile, o sıra gözlerimi jilet gibi açmıştım.
Ya kaskın iyi değil, ya da oturuş pozisyonun rahat değil. Otobanda 230'un üstünde giderken kafamı camın altına eğdiğimde kaska neredeyse hiç rüzgar gelmiyor. Lazer Vertigo'yla 220'yle kask sallanma yapmadan gidebiliyorum.
Bu arada makina 230'a kadar çok iyi hızlanıyor, sonraki son 20km/s hızlanmayı biraz zorlanarak yapıyor. Bahçeşehir'in orada defalarca yokuş yukarı 230 yaptım, ama 240'ın üstüne çıkmak için uzun bir düzlük lazım.