Beni unutmayın
@w3l3t46 Teşekkürler. Sonradan gördüm. Aynı anda yazmışız
Bu arada @pause arkadaşım cep numaramı gönderiyorum özel mesaj olarak. İhtiyaç olduğunda hızlı iletişim açısından faydalı olur.
Bu arada klübün akıbeti ne oldu?.Eski bir Custom'cu olarak merak ettim![]()
Aslına bakarsan hep söylendiği gibi bu kulüp işi biraz zor bir iş. ama yapanlar süpersonic güçlere sahip insanlar değiller, elbette emek ve zaman harcayarak zamanla olur. hele birkaç buluşma ayarlayalım, sonrası yavaş yavaş olur inşallah...
1. Pause
2. audioslave
3. Meyto
4. GV 650i
5. garderbuena
6. inzell
7. papaz
8. tombo
9. campari
10.markopaşa
11.w3l3t46
12.cengaver29
13.acayüp
Ben kendimi zorla eklim bari. Sizin ekleyeceğiniz yok
İstemiyorsanız giderim![]()
Yanlış anlaşılmamasını umarak sormak istiyorum,motorsiklet kaç yıldır hayatınızda?
Yanlış anlaşılmamasını umarak sormak istiyorum,motosiklet kaç yıldır hayatınızda?
Aslında tecrübenin pek önemi yok.
Önemli olan motosiklet kültürüne sahip olabilmek.
25 yıldır motor kullanan bir serseri olmaktansa ,başlamayı düşünen aklı başında birisi olmak daha kıymetli bence...
Anlatmak istediğim tecrübe,en uzağa ben i........,v.s değil arkadaşlar.Öncelikle ister motosikletçi,ister arabacı kim olursa olsun,bireyleri bir çatı altında toplamak zordur.Kaldıki bunu motosiklet kullanıcıları için amaçlıyorsunuz,en zorlarından biri bence.Bu düşünce ile kaç yıldır motosikletle birlikte olduğunuzu sordum.Bir çatı kurmak istiyorsunuz; öncelikle çatıyı kurmak için,altında toplayacağınız insanları iyi tanımanız gerekir.O kadar çok klüp, forum v.s denendiki,emekler boşa gitmesin,sevgiler.
başlığı görünce bodozlama yazıyım dedim, bir chopper kullanıcısı olarak ben varım, nedir ne değildir okuyacak vaktim yok ama sosyal faliyetlere elimden geldiğince katılırım .)
cruiser kullanıcıları ile buluşmak için yer mekan zaman belirlendi ise bende gelirim..