İstanbul-Chopper-Kulüp

merhabalar arkadaşlar..konuyu görünce üye olasım geldi daha dorusu bi heycandan bahsetmek daha doru olucaktır.. böle bir oluşum içersinde bulunmak isterim bende. ancak kırklarelinde ikamet ediyorum fakat haftasonlarında yapılacak etkinliklerde destek olmak isterim... malum iki teker olunca heryer yakın :D

1. Pause
2. audioslave
3. Meyto
4. GV 650i
5. garderbuena
6. inzell
7. papaz
8. tombo
9. campari
10.markopaşa
11.w3l3t46
12.cengaver29
13.acayüp
14.mehmet tufan
15.kaldera
16.KANSEY (bende kendimi ekliyim dedim)

Benim şimdilik yer bulma ve ayarlama konusunda yardımım olamaz,İstanbul'dayım.O yüzden ben bulamadığım için İstanbul içi neresi olursa razıyım :) Yeri fark etmez zaten bu bir oluşum ve önemli olan başlamak.

Aitlik hissettiren bir yer olacak gibi geliyor bana.
İlerideki adımlar için lojistik destek sağlayabilirim.

belirli biryerden ziyade. bir toplantı maltepede. bir toplantı kadıkoyde. digeri karsıda vs vs. once etkinligi bir yerde toplanmalı diye düsünüyorum. isim güzel olmalı bence :cherry:

Öyle bir isim olmalı ki deri yeleklerimizin arkasında gururla taşımalıyız. :cherry:

Aitlik hissettiren bir yer olacak gibi geliyor bana.
İlerideki adımlar için lojistik destek sağlayabilirim.

Bir yer bulsak yapacak olan kim? Hadi herkes bir destek verdi diyelim ama böyle bir yeri açmak isteyen arkadaştan hiç ses yok... neyse en azından etkin bir grup haline geleceğiz kısmetse...

herşey bitti isim kaldı =) daha bi de logo var :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

bu arada facebookda veya msnde falan toplansak daha iyi olabilir

belirli biryerden ziyade. bir toplantı maltepede. bir toplantı kadıkoyde. digeri karsıda vs vs. once etkinligi bir yerde toplanmalı diye düsünüyorum. isim güzel olmalı bence :cherry:

Güzel fikir ama sabit bir toplanma yeri "BİZİM" diyebileceğimiz bir yerde toplanıp sıcak bişeyler içip oradan etkinliklere akmak, yola çıkış bakımını ve dönüş bakımını yetkililer ile birlikte yürütmek, hem varolduğumuz yerin ayakta kalması için dışarıda tüketeceğimiz masrafları minimize edip sabit bir gelir elde etmesini sağlamak, varoluşunu her geçen gün güçlendirmek için hep birlikte çalışmak..... hayal gibi :)

tabiki çok zor ama naaparsınız gönül neler istiyor :)

Güzel fikir ama sabit bir toplanma yeri "BİZİM" diyebileceğimiz bir yerde toplanıp sıcak bişeyler içip oradan etkinliklere akmak, yola çıkış bakımını ve dönüş bakımını yetkililer ile birlikte yürütmek, hem varolduğumuz yerin ayakta kalması için dışarıda tüketeceğimiz masrafları minimize edip sabit bir gelir elde etmesini sağlamak, varoluşunu her geçen gün güçlendirmek için hep birlikte çalışmak..... hayal gibi :)

tabiki çok zor ama naaparsınız gönül neler istiyor :)

güzel bir hayal demektense evet güzel bir hedef demek lazım :)) ee burda bu kadar konuşan gönüllü varsa yer zaman belirlesek ??

arkadaşlar bu fikir benden çıkmıştı kaya ya söyledim uzay a rica etmiş yazdı buraya ve gelişmeye başladı bu kadar sahip çıkıldıgına göre bu iş olacak ciidi olarak uygun bir yer bakınıyorum uygun yer bilen bulan arkadaşlar yazsın bakalım aklımıza yatarsa tutarız gerisi kendinden gelir .
uygun yer derken 2 bölümlü olabilir bir tarafı cafe gibi toplantı v.s için uyacak diger tarafıda servis bakım tamirat yapılabilecek üyelerin motorlarına hizmet edilebilecek şekilde bir yer aynı zamanda motor sesinden rahatsız olmıyacak bir çevre de olması kirasının makul olması gibi özellikler arıyoruz inşallah buluruz
böyle bir yer bulunursa listede adı yazan arkadaşlarla bir toplantı yapar bir plan dahilinde bu işe yön veririz

Son düzenleme:
arkadaşlar bu fikir benden çıkmıştı kaya ya söyledim uzay a rica etmiş yazdı buraya ve gelişmeye başladı bu kadar sahip çıkıldıgına göre bu iş olacak ciidi olarak uygun bir yer bakınıyorum uygun yer bilen bulan arkadaşlar yazsın bakalım aklımıza yatarsa tutarız gerisi kendinden gelir .
uygun yer derken 2 bölümlü olabilir bir tarafı cafe gibi toplantı v.s için uyacak diger tarafıda servis bakım tamirat yapılabilecek üyelerin motorlarına hizmet edilebilecek şekilde bir yer aynı zamanda motor sesinden rahatsız olmıyacak bir çevre de olması kirasının makul olması gibi özellikler arıyoruz inşallah buluruz

:queen::queen::queen::queen::queen:

Semt olarak size uygun olabilecek yer ???

bostancı içerenköy bakkalköy civarı bence bu iş için uygun olabilir..oralar bunu kaldırır

Evet buralar uygun, birkaç tanıdığım var. yarın bir araştirma yapabilirim...

Sayın gv650i size ulaşacağım bir telefon yada mail adresi bana yollar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar