arkadaşlar konun açılışını yapmış ama sonra aylarca ses soluk çıkmamış.bence buradan bi tarih belirlenmeli.ortak bi adreste buluşulmalı ve oturp konuşulmalı bu konu.hem de küçük bi tanışma olur.gerisi kolay..
işte sizlere adres 01,01,2011 saat 10 dan 13 e kadar. kavacık ford bayii öünüde motor yürüyüsü var. sanırım 100 kişi olmustur sizde gelin tanısalım gelmek isteyen arkadaslar buyursun gelsin..:rendeer:
Kesinlikle katılıyorum. Bir tarih belirleyip daha çok katılımcı ile hep beraber buluşup görüşelim bu konuyu....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------
Konuyu Hortlatalı Sadece 2 Gün oldu ama İlgilenenler şimdiden 7 kişi olduk...
Bence Birkaç Hafta İçinde Bir araya Gelip Konu hakkında detaylı görüşme yapalım. hem ayrıca tanışmış oluruz.
Bu konuda öncülük edebilecek abimiz, arkadaşımız varsa yada bu konuda bende yanınızdayım diyen varsa buyursun yazsın bize,
bu işlerin ne denli zor olduğu konusunda kesinlikle hemfikirim daha önceki yorumlar ile ama küçük buluşmalarla başlayacak bir adım kendi kendine büyür gider. yavaş yavaş bir oluşum içine gireriz diye tahmin ediyorum... en kötü ihtimalle güzel vakit geçirip tanıştığımız 3 - 5 sıcak dost kazanırız
Yanlış anlamadıysam şimdilik ilgili arkadaşlar:
1. Pause
2. audioslave
3. Meyto
4. GV 650i
5. garderbuena
6. inzell
7. papaz
Yardımcı olunabilicek birşeyler varsa özel mesaj atın iletişime geçelim.
Şuanda dünyanın en kıymetli şeyine sahibim. (zaman) Yaklaşık bir yıl boyunca bol bol zamanım olucak...
işte sizlere adres 01,01,2011 saat 10 dan 13 e kadar. kavacık ford bayii öünüde motor yürüyüsü var. sanırım 100 kişi olmustur sizde gelin tanısalım gelmek isteyen arkadaslar buyursun gelsin..:rendeer:
pause istanbulun neresindensin.?
aynen öyle.. henüz yok motorum gerçi mart-nisan gibi alabilirimr:
Hayır emekli olmadım. Kendimi emekli ettim.
Yaş 35 oldu ve hayatıma yepyeni bir pencere açmaya karar verdim. İşi gücü bıraktım.
Amacım bir daha dünyaya gelsem şunu yapardım diyebildiğim şeyleri yapmak.
Onları yapabilmek için tekrar gelmeyi bekleyerek işimi şansa bırakmak istemiyorum
Yeni bir iş , yeni bir aşk .............![]()
Yardımcı olunabilicek birşeyler varsa özel mesaj atın iletişime geçelim.
Şuanda dünyanın en kıymetli şeyine sahibim. (zaman) Yaklaşık bir yıl boyunca bol bol zamanım olucak...
valla bravo, muhteşem bir düşünce, keşke bende yapabilsem, senin gibi düşünüp yollara düşen bir sürü yabancı var, yabancı sitelerde okuyorum imreniyorum, reklama girmesin link vermeyeyim ceza almayalımşimdi bir türk isviçreden mısıra motoruyla gidiyor ve şu an istanbulda...daha öncede bir türk istanbuldan tayland'a motoruyla gitmişti, karadenizin kuzeyinden çine giden yabancılar da var
birgün bende ya arabayla ya da motorla avrupada kafama göre takılıcam...inter rail ile tren de mümkün de biraz sefillik oluyor ....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------
bu arada konuyu açan arkadaştan özür diliyorum, şimdi fark ettim konuyu gereksiz bir sohbetle kirletmek üzereyim ama oldu bir kere, kusura bakmasın ...
bu konu ile yakından ilgileniyorum bir yer aranıyor bilen yazsın
Cruiser kullanıcıları ile tanışmak adına yapılacak bir organizasyona bende katılırım.