bak dinle beni seni bi ısıtayım daga sogumassın:queen:
Hayırdır arpan fazlamı geldi
Ne olduda Millete sıcaklık verecek kadar ateslendin :queen:
bak dinle beni seni bi ısıtayım daga sogumassın:queen:
Kardes bu is oyle degil.
Burasi is yeri ve wifi hizmeti veriyorsun.
Bu nedenle gelip benim hakkimda bir halt edebilecekleri yok.
Yoksa simdiye kadar burada ne tren gari kalirdi, ne Mc Donalds.
Bir çok firmanin boyle internet hizmeti var.
Ornegin tren garinin etrafinda da istedigin gibi internete girebilirsin.
Kimse de senin ne oldugunu kim oldugunu bilmez.
Havaalanlarinda, ve konaklama yerlerinde de bu hizmet aynen var.
Hatta ben bu isi arastirirken, açik kaynak kodu muhabbeti gibi açik internet uzerine çalismalar baslatildigini, bir çok gonullunun evinde ve isyerindeki wifi baglantilarini halka açtigini ogrendim.
Ingiltere ve Amerika'da telefon sirketlerinin hegemonyasini kirmak için boyle bir çalisma baslatilmis.
Yani benim açimdan bir sakincasi yok.
Ha az daha unutuyordum.
Burasi Turkiye degil.
Burokrata sövdün diye veya basbakaninin karikaturunu çizdin diye kimse kimseyi mahkemeye vermez.:wiinkk:
amd işlemciler ilk yıllarında hep inteli taklit etmiş ama son yıllarda, intelden daha performanslı ürünler üretiyor diye birkaç yerde makale okudum, intelle rekabet içinde fiyatları düşük.
iyi hoş diyorsunuzda amd 3,0 7mb işlemci fiyatı + 70tl = intelin 2,6 3mb işlemcisi. yinede mi intel:silent: daha kaliteli tabiki ama arakadaki kalite farkı fiyat farkının yanında. . .
Arkadaşlar bir soruda ben sorayım. Zip li dosyada bir program var bu programı kurmam gerekiyor bu zipli dosyayı anti vürüs programıyla tarattığımda virüs buluyor. Bulunan virüsü temizleyip zipli dosyadan programı kurabilirmiyim.
Bu üründen satın alan var mı ?
http://buroteknik.com/hp-colorlaserjet-cp1215-renkli-lazer-yazici-fiyati_37641.html
Selam arkadaşlar, bizde IT sektöründe kurumsal olarak profesyonel bir şekilde çalışıyoruz.
Kocaeli bölgesinde firmasının bilgi işlem desteğine ihtiyacı olan arkadaşlar bana istedikleri zaman ulaşabilirler.
AMD/Intel kavgası hiçbir zaman bitmez bu arada, bu konuda tartışmanında bir anlamı olmadığını belirtmek isterim 100'lerce işlemci/anakart/fan ile yapmış olduğum testlerden edindiğim tecrübeler ile. Yeri gelir AMD iyidir yeri gelir INTEL. Aslında konu bu kadar basittir. Herşeyden önce sormanız gereken soru hangisi daha iyi? değil, hangi işi yapacaksın? olmalıdır![]()
Yok mu yeni tayfadan Linux cu.:cherry:
Islemci tartismasi cikmis.
Valla paraniz neye yetiyosa o iyidir, quad core ve i7 arasi kaldim bende bilgisayar toplarken ama i7 o kadar iyi demelerine ragmen para quad core a yetti benim icin konu kapandi.
He cok param var ikisinide alirim en iyisi hangisi diyen varsa oturup kullanici yorumlarini okuyun baska hic bisey bilgi vermez.
amd oyun sektöründe
intel bilgisayar işlemlerinde daha iyi diye bi duyum aldım.kulaktan dolma tabii..
o kadar zamandır girerim mt ye daha yeni gördüm bu topiği vay arkadaş![]()
kendi mesleğimizle ilgili de bölümümüz varmış bizde sistem engineer olarak çalışıyoruz
cbr125cbr
arkadaş bende daha 1 hafta önce x555 topladım oda uğraşıyor 3 çekirdek oldu 4. çalışmıyorsende raid 4 ü ne yapacaksın ki kendi pcde onu çok merak ettim