Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bağlaç olan de ekleri ayrı arkadaşlar :mrgreen:
Yakın zamanda bilgisayar mühendisi olacağım inşallah, o zamana kadar yarı-profesyonel gramer naziliği yapıyorum
Ben de 2004 de başladım bu sektöre 6-8 yıl devam ettim karışık olarak daha sonra hakkımı almadığımı düşündüm ve bıraktım sektörü sadece kendi işimi görüyorum ve olursa eş dosta yardım ediyorum. Tabi şuan devlet baba da soldier olarak çalışıyorum o yüzden de bıraktım sektörü
Merhaba arkadaşlar. Yeni geldim foruma eskiden üyeydim diye hatırlıyorum ama hesabımı bulamadım. Konu ölmüş aylardır yazılmamış ama bende varım demek istedim.
Teknik lise/Bilişim teknolojileri mezunu, 10 yıllık elektronik ve bilişim sektöründe görmüş geçirmiş. ve şuanda bilgisayar öğretmenliği son sınıf öğrencisi olarak bende bu hobiye katılayım
6-7 aydir forumdayim, konuyu gormemistim bile Bilgi sistemleri alaninda calisiyorum, sistem yoneticisiyim. Linux tabanli sistemler, firewall ve load-balancer cihazlari uzerine calisiyorum.