Akü deponun altında, hava filtresi kutusunun önünde. Aküyü sökmek için komple depoyu sökmek lazım.
Evet Deponun altındaymış aküsü sökmeyeceğim kalsın böyle her akşam çalıştırıyorum zaten
Akü deponun altında, hava filtresi kutusunun önünde. Aküyü sökmek için komple depoyu sökmek lazım.
HAYIRLI UĞURLU, KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE. BENİMDE ÇOK İSTEDİĞİM BİR MAKİNE VE BU RENGİ.. Test dewamında yakıt durumunu nedir çok merak ettiğim bir şey bu makinenin.
Arkadaşlar aranıza 2006 model kırmızı 98 beygir fazer ile bende katılıyorum.
iki gün önce yeni aldıgım fazerim ile yol yapacağım bundan sonra.
]
Arkadaşım aç tavuk kendini ambarda sanırmış...sende o misal hurda motorunu teslim aldığın gün gözün elalemin feyzırında...ayıptır ya...taka yürümedi galiba...:queen:
Kıskanma makinemiCBf den kurtul artık sende 600 e geç kıy parana taşımıyor seni 150
motor çıktı, fena gidiyor, şimdilik rodajda, görünce aşık olcann...
Metehan abim haziran da bordo fazer alıcam bak görtaktımmı kafaya yaparım :queen::queen::queen:
HAYIRLI UĞURLU, KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE. BENİMDE ÇOK İSTEDİĞİM BİR MAKİNE VE BU RENGİ.. Test dewamında yakıt durumunu nedir çok merak ettiğim bir şey bu makinenin.
Bir depo ile 200 ila 260 arası gidiyorum. 20krşa yakın yakıyor..
[
Kıskanma makinemiCBf den kurtul artık sende 600 e geç kıy parana taşımıyor seni 150
motor çıktı, fena gidiyor, şimdilik rodajda, görünce aşık olcann...
Metehan abim haziran da bordo fazer alıcam bak görtaktımmı kafaya yaparım :queen::queen::queen:
inşallah hacı ne diyim...ama deli yakıyor...bastığında tek depoyla 160-170 km de benzin bitiyor...bir depoyla 220 km gidiyor sanıyorum...çok sert makina kanka sana göre değil...
Tşk. ler, geçenlerde bir arkadaşın forumda fazer ma lpg takmak istiyorum diye bir konusu vardı kendisine sormuştum 250-300 demişti, biraz fazla geldi.. 200 kuruş ise normal..
arabamı bu 30 kuruş yaksın. abartmış arkadaş, veya onun makinasında sorun var. ilk defa duyuyorum 25-30 kuruşu..:silent:
arkadaşlar fazer'ima dijital vites göstergesi taktırmak istiyorum,
iki yerden fiyat aldım biri 500 tl civarı diğeri ise 280 tl civarı istiyor,
daha uygun fiyatlı vites göstergesi nereden bulabilirim,
ebayda fiyatlar uygun ancak sitedeki fiyata türkiyeye geliyormu?
ikinci le de olur satan varsa alabilirim.
sayın abilerim fazer kulanan ve hala fazer ve suzukı ve hayabusası olan bir arkadaşla muhabbet etme şansı buldum ve sordum tabi düşündügüm bir makina o yuzden nasıl bir makina dedim ve ipler o an koptu bana şimdi 5bin bile deseler almam dedi neden dedim bi kere sürüş zevki olmayan bir makina dedi virajlarda rahat bir şekilde giremiyosun ve en önemliside 120 den sonra can güvenligi olmayan bir makina dedi 120 den sonra kafa sallıyor muş cok şaşırdım alınacak motor dedgil dedi peki neden piyasada cok tutuluyor dedim millet işi bilmiyor hep kulaktan duyma sallamalar dedi bana ne kadar dogru sizce siz ne diyosunuz bu işe.....