Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bişey sormak istiyorum. cbr125 almayı gercekden cok istiyorum ama almalımıyım memnun olurmuyum bide suanki fiyatı ne kadar eder kaça alırsam uygun olur. ? lütfen bi cevap yazın.

Sabahtan ohh mis gibi birde kahvaltıyla başlıyacaz ve çeşmeye akıcaz :)

sizi burada karşılamak,ağırlamak isterdim oğuz ama bende çalışıyor olucam malesef:pr:
size iyi gezmeler yolda biryerlerde karşılaşırız elbet:wiinkk:yalnız hava rüzgarlı olacak aman dikkat:rendeer:

GÖЯKEM;2213318' Alıntı:
125cc sınıfında en sorunsuz makina, yeni başlıyanlara bi ybr bide cbr öneriyoruz genellikle , motor sorun çıkartmasın motordan işinden soğumasın diye :cat::rendeer:

peki sorduğum soruya cevap vereblcekmisin. yani kaça almalıyım 2. elini ?

o ,2.el konusunu casillas00 daha iyi cevablar ben piyasaya bakmayalı bayağı oldu.ne desem yalan olur şimdi :cherry::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın kısmetse 2005 model 20000 de siyah cbr ımı alıyorum. Ama adam bi egzoz takmış kamyon gibi ses çıkıyo beni o egzozla taşlarlar.:p cbr a olcak egzoz en ucuza kaça bulurum. Birde çok harika bi motor bu oturdum üstüne kanım kaynadı velede.:p ama arka selede çok vibrasyon var. Önüm arkam ayrı oynuyor:queen: yinede iyi ama çinli motorda 2 dakka gidemedim. Titremekten tuvaletim geldi.:mrgreen:

yarın kısmetse 2005 model 20000 de siyah cbr ımı alıyorum. Ama adam bi egzoz takmış kamyon gibi ses çıkıyo beni o egzozla taşlarlar.:p cbr a olcak egzoz en ucuza kaça bulurum. Birde çok harika bi motor bu oturdum üstüne kanım kaynadı velede.:p ama arka selede çok vibrasyon var. Önüm arkam ayrı oynuyor:queen: yinede iyi ama çinli motorda 2 dakka gidemedim. Titremekten tuvaletim geldi.:mrgreen:

kaça alıyon :D

arkadaşlar bi sorum olacak size yeni konu açamıyorum ben agility 125 aldım kaskım yok ne alayım sizce

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya benim taksitle alabilceğim bi durum varmı.. paranın gelmesini bekliyemicem.

kredi kartında yeterli limit varsa %10 komisyonla taksitlendiriyolar, ama pek akıl karı değil. 3000 tl de 300 tl! insaf yahu!:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar