Yakıtından çok memnumun gerçekten az yakıyor bu cıbırlaR o verdiği zevke göre 
tabi canım iki kişinin motoru nasıl etkilemediğinide gördük yaniYakıtından çok memnumun gerçekten az yakıyor bu cıbırlaR o verdiği zevke göre![]()
tabi canım iki kişinin motoru nasıl etkilemediğinide gördük yanitek kişi ne görüyorsa tekte görüyormuş
![]()
bişey sormak istiyorum. cbr125 almayı gercekden cok istiyorum ama almalımıyım memnun olurmuyum bide suanki fiyatı ne kadar eder kaça alırsam uygun olur. ? lütfen bi cevap yazın.
Sabahtan ohh mis gibi birde kahvaltıyla başlıyacaz ve çeşmeye akıcaz![]()
GÖЯKEM;2213107' Alıntı:memnun olurmuyum derken çookk öznel bi soru sormuşsun :silent:
problem cıkarırmı bana sürekli...
GÖЯKEM;2213318' Alıntı:125cc sınıfında en sorunsuz makina, yeni başlıyanlara bi ybr bide cbr öneriyoruz genellikle , motor sorun çıkartmasın motordan işinden soğumasın diye :cat::rendeer:
yarın kısmetse 2005 model 20000 de siyah cbr ımı alıyorum. Ama adam bi egzoz takmış kamyon gibi ses çıkıyo beni o egzozla taşlarlar.cbr a olcak egzoz en ucuza kaça bulurum. Birde çok harika bi motor bu oturdum üstüne kanım kaynadı velede.
ama arka selede çok vibrasyon var. Önüm arkam ayrı oynuyor:queen: yinede iyi ama çinli motorda 2 dakka gidemedim. Titremekten tuvaletim geldi.:mrgreen:
arkadaşlar bi sorum olacak size yeni konu açamıyorum ben agility 125 aldım kaskım yok ne alayım sizce
2800....![]()
ya benim taksitle alabilceğim bi durum varmı.. paranın gelmesini bekliyemicem.
kredi kartında yeterli limit varsa %10 komisyonla taksitlendiriyolar, ama pek akıl karı değil. 3000 tl de 300 tl! insaf yahu!r:
kredi kartım yok daha 15 yaşındaym yar: :farao:
motor dersem beni keserler .Dscooter aldım demedklerini bırakmadılar .daileni kandırcan o zaman başka çare yok.![]()