hangi dişlilerin aşınmış.?
vites hilalleri aşınmışmı?
tambur ne durumda?
slmm arkadşlar bnm mz 251 in şanzımn yağı tüknmiş ne tavsiye edrsiniz..birde bu motorun titremesine bi çözm yok mu acaba rolantada çok titriyo..
Merhaba arkadaşlar benim bir soum olacak elimde 301 Mz motoru var motoru yedek parça olarak kullanmışlar geçentoplamaya çalıştım ama Platinlerle Debriyaj balatası karbüratör hava filitresi eksik bunları sirkecide bulabilirmiyim ve tahmini bir fiyat verebilirmisiniz herkeze iyi sürüşler ( her ihtimale karşı rektefiye fiyatından haberi olan varsa yazarmı lütfen)
castrol 80 numara yağ koyabilirsin.titremesini güzelbi avans ayarıyla giderebilirsin
sagolsn tmm avans ayarları derkn neresi tam olark..
hangi parçaları değiştirecek? bunu bilmeden bişe söylemek olmaz.
değiştiği parçaların eskisini iste ondan.ortalama o fiyata yaparlar zaten.
artı sen zaten sökmüşsün motoru neden kendin değişmedinki?
Merhaba Arkadaşlar
Siz MZ kullanıcısı arkadaşlara bır sorum olacak
2000-2004 arası bakımlı bir seyhan 301 kilometrede ne kadar yakar bunu öğrenmek ıstıyorum
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler![]()
slm arkaşlr bnm mz 251 e şanzıman yağı koymuştm dibnde az bi yağı kalmıştı boşltmadım çünkü yağ daha koyu ve açık renkdi ve azdı sanırm sızdrmış zamnla ama yağ ilavesinden sonra birz dolştım bi ara debriyaj çekili kaldı sonra bırkdı debriyaj telnn giriş yerindn ve yagın koyuldgu kapaktn yağ attı acaba fazl mı geldi yoksa bi srun mu var acaba..birde kç litre şanzıman yağı alır boşlttıgımzda..
Arada debriyaj çekili kalır.... Ufak bie plastik çekiç veya sert bir nesneyle debriyaj telinin motora giriş yerine tıklarsan sorun kalmaz....slm arkaşlr bnm mz 251 e şanzıman yağı koymuştm dibnde az bi yağı kalmıştı boşltmadım çünkü yağ daha koyu ve açık renkdi ve azdı sanırm sızdrmış zamnla ama yağ ilavesinden sonra birz dolştım bi ara debriyaj çekili kaldı sonra bırkdı debriyaj telnn giriş yerindn ve yagın koyuldgu kapaktn yağ attı acaba fazl mı geldi yoksa bi srun mu var acaba..birde kç litre şanzıman yağı alır boşlttıgımzda..