Güvenli olacagi ve koruyacagi kesin de ben görüntü olarak pek sevmiyorum. Bakalim sonradan gözüm alisir.
Sırf ben de onun için düşünmüyordum, ama taktırmak iyi olacak sanırım.
Güvenli olacagi ve koruyacagi kesin de ben görüntü olarak pek sevmiyorum. Bakalim sonradan gözüm alisir.
CBF 150 için satılan mat siyah koruma olur mu acaba? Şaseye kelepçeyle mi yoksa cıvata ile mi tutturuluyor? Yani şasede özel yer var mı acaba? Çok soru sordum![]()
Sasede yer var . Yüksek ihtimal olur. Olmazsada demir üzerinde kücük bir tadilatla olur.
dün fatihte bir mc topcase takmıştı eğer yanlış görmediysem aşağıdaki linkteki topcase idi. çok da yakışmıştı. topcase düşünenler olursa bir fikir olur diye yazayım dedim.
http://www.motovizyon.com/dukkan/retro-sari-renkli-canta-p-1420.html
atiturhan bu mc modelini merak ediyorum yarın akçaya uğrayacağım motorunu görme imkanı varmı
Motosikleti orta sehpaya aldığımda ön tekerleği çevirdim balata sürtüyordu. Ön fren ayarı nasıl yapabilirim?
Uygun oldugum sürece var elbet. Kac gibi burada olacaksin?
Motosikleti orta sehpaya aldığımda ön tekerleği çevirdim balata sürtüyordu. Ön fren ayarı nasıl yapabilirim?
Öğlen saat 12:00 civarı oralarda olurum
Ön fren balataları diske temas etmek zorundadır ve haliyle dönerken hafif ses çıkarır.
Ama, senin ses dediğin bundan fazla bir şey mi? Kazıntı veya ötme gibi bir ses mi? Öyle olsa bile önce bir balata spreyi sıkar duruma bakarsın.
Normal sürtme sesi değil. Tekerlek sıkı zor dönüyor.
evet hepsi dahil.sadece vergi hariç.
almak istiyorsan buradan sanada alabiliriz.
motoru alırsan memnun olursun bu fiyata.
sana yardımcı olmayı isterim.
MC daşlık kurarız aramızda
amcanın dediği bencede doğru.2500 km deyim.biraz sert kullandıgım için sadece 2 kez zinciri bollaştı o kadar.
resimler için çok teşekkür ederim Ramazan bey.
motorun deposunun yanındaki kararma dizliklerdenn ötürü.
bir de motora elcik koruma yaptım.nasıl olmuş sizce?
Sağol sivernson kardeşim, ben Çanakkalede yaşıyorum, buradaki bayii yardımcı oluyor sağolsun. Burada alabilecekken İstanbuldan almak yorucu olur. Ama MC'yi alır almaz MCdaş olacağız sanırım. Buralara gelirseniz haberim olsun.
havaların ısınmasını bekliyorum.İnşaALLAh ege turuna çıkıcam.sanada ugramayı ihmal etmem