eğer 125lik bir motor olarak ele alırsan haklısın ama 2 zamanlı 125cc tek silindir demek 250cc iki silindirli dört zamanlı demek zamanında 500cc 2t motorlarla 900cc 4t motorlar vardı MotoGPdeMoto2de 250cc 2T ile 600cc 4Tler var şimdi. Daha 2x iş daha 2x güç 2x yakıt sarfiyatı 4x kayif
![]()
keşke torkta 2x olsaydı![]()
Ferco getirmiyor artık 2Tnin üretimi devam ediyor mu bilmiyorum Derbinin sitesinde de yer almıyor artık. Bikez.comda 2Tnin 2009u var en son 2010'a ait bilgi yok.
derbi servisine git birader 1defa öperler ama zevkden 4köşe olursun
Derbi GPR 125imi yetkili servise götürsem motovizyon yada yenisahra kickstart'a gitsem nasıl bir fatura ile karşılaşabilirim.
Sorun motor 3 vites ve sonrasında exup'ta devirlenmiyor aksine öyle bir boğuluyor ki 1. viteste yerinden kalkamadı dün akşam. Karbüratörü temizlettik pislik yoğunluğu vardı temizlendi fakat devam ediyor. Hem bu sorun nedir hemde bu sorun için gitsem ne kadar öperler beni
İşi bilen usta bulmadıkça bilmeyen ustaya öpülmektense servise öpülmek daha iyi.
Lüleburgaza kadar gelirsen bakabilirim![]()
derbi servisine git birader 1defa öperler ama zevkden 4köşe olursun
arkadaşlar derby 125 gpr nude arka zincir ve dişlisini bulabilirmiyim lutfen yardımcı olun
GPR 125in karbüratörü 3 vidalı mı yoksa alt devir ince ayar vidasıyla beraber 4 vidalı mı merak ettimYoksa daha farklı bir yapı mı var.
Zor sormuşsun, bilen çok yoktur...
Karbüratörünü kendi söküp takan insanlar vardır elbet burada.
Karbüratör ayarı iyi yapılınca cidden bir fark oluyor. Benim karbüratör ayarımı yapan ustam egsoz fazla fark ettirmez dedi boşver alma gibisinden. Ben ginelli eksozlu başka Derbiy'e de bindim kısmetse alacaz onu daAradaki farkı o zaman tam söyleyebilirim. İlk bindiğimde iki kişi çıldırıyordu makina fakat motor aldıktan sonra hiç arkaya binmedim. Eksozdan dolayı devir 12500e kadar çıkıyor bu son süratini biraz arttırıyor haliyle. İvmelenmesinede de etkisi oldukça hissedilebilir olması gerekir.
Orhan senin GPR'ın rengine hastayım bu arada bende o renk alacaktım kısmet olmadıBir ara Derbiler'i toplamak lazım yine 10 tane bir arada GPR 125 görmeden gitmek istemiyorum bu dünyadan
![]()