benimkiyle hemen hemen aynı motorcu benim değerler senden fazla çünkü ben okula gidip geliyorum sürekli şehiriçi o yüzden fazla yakıyor biraz, malum soğuk motor
arkadaşlar ps150de enjeksiyonla ilgili sorun yaşıyan oldumu yada kronik diyebileceğimiz türde bir sorun..kafamda dylanı satıp ps150 almak gibi bir düşünce var siz ne dersiniz?? dylan daha hızlı filan demeyin zaten hız yapmıyorum 90-100ü fazla zorlamam ben..benim dylan 50bine geldi..bundan sonrada ne sorun çıkartacağı belli değil..çok şükür bu kmye iyi geldi,diyorumki sıfır bi ps150 alsam nerden bakarsan bak bi 5 sene daha beni sorunsuz idare eder..en azından dylandaki kronik sorunlar psde yok eksoz dağılma yada km göstergesi silinmesi gibi..ayrıca öğrendiğim kadarıyla arka süspansiyon sistemi dylandan 1 gömlek daha üstünmüş..az yakıt tüketmeside ayrıca bir avantaj..sizz ne dersiniz??
kesinlikle al kardeşim dylandan daha üstün bi motor. ayrıca enjeksiyonlu olduğu için son hızlarda yakıt tüketimi daha azve sonuçta honda enjeksiyonunda hiçbir sorun yok benim motor 3000 km oldu kronik bir sorun sezmedim ama kalkışta bi gıcırdama geliyor ara sıra galiba kayıştan kayışı değiştirmeyi düşünüyorumarkadaşlar ps150de enjeksiyonla ilgili sorun yaşıyan oldumu yada kronik diyebileceğimiz türde bir sorun..kafamda dylanı satıp ps150 almak gibi bir düşünce var siz ne dersiniz?? dylan daha hızlı filan demeyin zaten hız yapmıyorum 90-100ü fazla zorlamam ben..benim dylan 50bine geldi..bundan sonrada ne sorun çıkartacağı belli değil..çok şükür bu kmye iyi geldi,diyorumki sıfır bi ps150 alsam nerden bakarsan bak bi 5 sene daha beni sorunsuz idare eder..en azından dylandaki kronik sorunlar psde yok eksoz dağılma yada km göstergesi silinmesi gibi..ayrıca öğrendiğim kadarıyla arka süspansiyon sistemi dylandan 1 gömlek daha üstünmüş..az yakıt tüketmeside ayrıca bir avantaj..sizz ne dersiniz??
verdiğin bilgi için çok sağol fakat duyduğuma göre temizlettikten 1 hafta sonra gene aynı olmuyormuşadrion bahsettiğin kalkışta gelen ses debriyajın içindeki tozlardan kaynaklanıyo..söktürüp iyice bir temizletirsen sorun kalmaz..kayışın değişimi 24bin..
halazula cevabın için teşekkürler..
motorcu48 debriyaj kısmındaki toz dışardan gelen bir tozz değil..kuru tipte debriyaj balatası olduğu için sürtenmeden dolayı oluşan bir toz..balata tozu yani..ama bu kadar erken olması ilginç geldi banada..bi söktür temizlettir çok rahatsız oluyosan..ben temizlettikten sonra 5-10bin kmden önce o sesin geldiğini hatırlamam..en son 45binde söküldü temizlendi debriyaj balatası şuan 50binde ses yok maşallah..ve balata orjinal değişmedi yani..
http://www.honda.com.tr/bayiler.aspx burdan bakabilirsinadrion ben artvinde oturuyorum ama bana erzurum daha yakın anlıycağın yedek parça ve servis konusunda sıkıntı yaşamak ıstemıyorum burda motoru güvenipte teslim edebilieceğim iyi bi servis yok o yüzden honda servisleri motorla ilgilenir mi diye erzurumda var mesela yada senın bildiğin var mı??? hopa rizedede olabilir