Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum, sen Avcılar tarafında mı oturuyorsun?.. Buralarda bir MC görüyorumda son günlerde, sen olabilirmisin diye merak ettim?..
Bu arada 3,4 lt uçlarda bir kullanım için fena değil. Ama dediğin gibi, daha düşük devirli ve zorlanmadan kullanıldığında 2,8 - 2,5lt olmalı en fazla.
evet avcılar parsellerdeyim arkadasım.
plakam 34af8689
siyah givi topcasem ve siyah motor koruma demirim var.kafamdaki kask ise uvex siyah ve desenli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:29 ----------
Rodaj tamamlanmadıysa bu değerler zamanla daha da düşer.
rodajım tamam.1500. km deyim.
bu gün sabahta 42 km 6bin deviri geçmemek kaydıyla hemen hemen düz sayılabilecek(sancaktepe-gebze arası tem) yolda ortalama 70 km hız ile seyir halindeydim.
bu gün bu seyiri belli bir km ye kadar devam ettirip yarın inşaALLAH size yakıt konusunda rapor vereceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:31 ----------
arkadaslar 3 bin km deyi,m rodaj bitmismidir motoru zorlamaya basladım
o zaman şöyle yap; düzgün bir bayır bul.
ve sal motoru 5.vites.gazı 10 dakika kökle.motorun açılsın.(ybr ci arkadasımdan aldım bu bilgiyi. bende uyguladım.)merak etme benim motoruma hiç bir şey olmadı.zaten olursa motor dandik demektir.