[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü piknik ve gesizi fotoğrafları

Mersin İl Temsilcisi
mutluluğunuz daim olur inşallah, Allah kaza bela göstermesin...

Bu gezi,motor olayına girdiğimden beridir öğrendiğim bir laf var...
"Nereye gittiğinden öte kiminle gittiğin daha önemlidir.."diye..
Daha önce tanıştığım ama bu gün tanıdığım her arkadaşımla heryere gözüm kapalı giderim artık...

Samimi olmak gerekirse kendi adıma bugün bu etkinliğe gidip gitmemek konusunda endişelerim vardı..Zaten sezonun son günlerini yaşarken günümü anlamsız bir şekilde telef edebilirim diye düşündüm...
Ama sonra sizleri tanıdıkça yanlıldığımı anladım ...Ki farketmişsinizdir çok eğlendim..:)..
Ben öyle herkesle anlaşabilen bir adam değilimdir aslında..Biraz huysuzumdur...:)
Ama bugün çok rahat ettim..Bunun için teşekkür ederim...

Çok önceden öğrendiğim ..Ve çok sevdiğim bir laf daha var...
"Arkadaşın iyisi "-Kalk gidiyoruz " dediğinde..
"-nereye ?" diye sormayandır." diye...

Bu motosiklet ne garip bişimişki ..
Bana böyle sevdiğim arkadaşlar kazandırdı..

Seleye oturanlar bu yüzden inemiyor bir daha sanırım ...
Sürmeden başka bişi daha var bu motor meselesinde..
Sürmek işin görünen kısmı ...Aslında daha derin..
Görünmeyen kısmında böyle güzelliklerde var...

Motosikletimde bir teşekkürü hakediyor artık..:):)

yok abi...mini enduro cbf150 ile dolandım biraz ama ...

ben bi dandik cross alıp ..kendimi vurucam dağlara tepelere...:):)

finalcut katıldığın için biz teşekkür ederiz bugün lastiğin patlamasında beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum acaba eti fazlamı alsaydık ekmek yettide

salatamız eksikti bir dahakine size şöle güsel bi salata yaparım :)))) ekmek-tavuk-salata :))) yeter herhalde :)))))

büyüksün abi :) önümüzdeki organizasyonlarda daha geniş çaplı hizmet bekliyoruz dermişimm:p

selimcim böle organizasyonlar olsun ben elimden geleni yapmaya hazırım yeterki birlik beraberlik içinde olalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

ustacım ellerine sağlık...
ama bir dahakine sen gitme alışşverişe..
gideceksende aç gitme..:)

afitey bal olsun ramazanda iş çıkışı alışverişe ben gidiyodum benim hanım deliriyodu bana dediği kıtlıktanmı çıktın sanki ülkede savaş çıkacakmış gibi alış veriş yapıyosun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

arkadaşlar allah rahatlık versin hepimize bana müsade sabah işe gideceğim allaha emanet olun tekeriniz düz bassın emi.

selimcim böle organizasyonlar olsun ben elimden geleni yapmaya hazırım yeterki birlik beraberlik içinde olalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

afitey bal olsun ramazanda iş çıkışı alışverişe ben gidiyodum benim hanım deliriyodu bana dediği kıtlıktanmı çıktın sanki ülkede savaş çıkacakmış gibi alış veriş yapıyosun

abi insan o aç haliyle dünyaları yesem doymam gözüyle bakıyor:) bu ramazanda görevdeyken iftar için ramazan pidesi arasına bişiler yaptırmıştım koca pideyi bitirrim doymam diyodum yarısını zor yedim patlıcaktım :cherry: içinide baya doldurmuştum yahu :)

@mavi prens taksımde durumculerın orda bı kırmızı zn vardı bu aksam senınmıyıdı o

Abicim paylasim için eyvallah da, bir de fotograflarin altina kim kimdir yaziverseniz, tadindan yenmiyecek.
Bakin ben geçen yil ki kasaba gezimizden bir örnek foto koyuyorum.
Bakin feyz alin.:p

kasaba.jpg

Isimlerini yazmadigim iki artis gezide yoktu.
Photoshop karistirmis.:cherry:
haklısın aslında bende düşündüm ama oradayken bile sürekli herkesin isimlerini karıştırdığım için yapmadım bir daha kine inş.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

mutluluğunuz daim olur inşallah, Allah kaza bela göstermesin...

aminn bütün MT nin inş.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Eyvallah bak super oldu.
Bünye merak ediyor kim kimdir diye.
Gerçi benim fotograftakiler kadar yakisikli degilsiniz ama idare eder.:p

Biri yakışıklımı dedi..Buyrun benim..:p
O fotoğrafta ben yokum...Daha beni görmediniz..

ta..ta..

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 ----------

Buyrun daha yakından tanımak isteyenler için...:D:D:D

Runbelx

Sadık1453

Hattat Hasan

innovacı

Jagadam

jam session

Mavi Prens

KimBU

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kim denilen eleman zafer arkadaşımız üye adı zafer61 bu arada ona hurdasını sattırmak üzereyim ekibe duyurulur hemde kask mont gibi ekipmanlarıda aldıracam

süper bi gezi olmuş.valla imrendim inş. bende bi sonraki organizasyona katılacağım.

çok güzel bir kadro ile güzel bir gezi gerçekleştirdik, önümüzdeki hafta arasıda bir gezi daha olacak salı düşünüyorum inş. neden böyle sık sık demeyin çünkü tatilim bitiyor ve son anına kadar motor üstünde ve motorcu kardeşlerimle geçirmek istiyorum :) benden haber bekleyin:)

çok güzel bir kadro ile güzel bir gezi gerçekleştirdik, önümüzdeki hafta arasıda bir gezi daha olacak salı düşünüyorum inş. neden böyle sık sık demeyin çünkü tatilim bitiyor ve son anına kadar motor üstünde ve motorcu kardeşlerimle geçirmek istiyorum :) benden haber bekleyin:)

cuma desek biz ona nasıl olur?.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar