[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü piknik ve gesizi fotoğrafları

wala tişörtünü farkedemedik ki tavuklara ünalın deyimiyla karınca gibi saldırmaktannn :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ekmek varmı ekmek

Bu gün "TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM" cümlesinin en yerini bulduğu günlerden biri oldu benim için. Bu sitede katıldığım bir kaç gezi oldu, ama egoların "0" alçakgönüllüğün tavan yaptığı ilk gezi bu oldu. Tek başıma yaptıklarım hariç :).

Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.

Önümüzdeki iki hafta sonu tam gün dolu olduğum için organizasyonlarınıza katılamayacağım maalesef. Ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacak bir gezi programı size sözüm olsun.

Bu arada Kocaelinde sadece Yuvacık ve Karaaslan mı var sorusu gelmişti bana 23 Nisanda yaptığımız gezinin ikinci bölümü Serindere köyüne resimler kartpostal gibi

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/75630-23-nisan-gezi-fotolari.html

Buda daha önce Ünal ile birlikte gittiğimizi Gebze ballıkayalar milli parkı ve etrafındaki gezimiz.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...li-koyu-balli-kayalar-atv-turu-bol-resim.html

Buda CBF 150' nin bir kamyonet muamelesinin yapıldığı Ağva gezisi :)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/77498-bol-resimli-agva-gezisi.html

Bunlardan birini sizlerle tekrar etmeyi isterim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
ya linklerdeki resimlere bakmasaydım gene karıştırmıştım seni abi zaten bugün senden başka herkese sadık dedim :) gene sadık diye yılmaz sandım seni neyse artık ezberlerim...
inş. oralarada birlikte gitmek kısmet olur... (varsa hakkımız helal olsun)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

ya ne güzel bütün grup online herkez burda hadi gece turu atalım kadranda 320 km yi görmek istiyorum hadi gelen varmı ? benle

Son düzenleme:
Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.

nasıl da unutmuşum bunu. ellerine sağlık her ikisin de. mangal konusunda pek tecrübeli sayılmam. ben el attığımda ne olduğun gördünüz. :p

fren tekniği muhabbeti için sana ve muhittin abiye ayrıca teşekkür ediyorum bu arada.

cidden arkadaşlar herşekilde katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim,tavukçu hasan kardeşimize-mangalcı murat abimize ve pompanın önünde kaydığımda hemen yanıma gelen muhittin beye :))) ekmek nerde ekmek :)))))

ben bi fırına gidiyim ekmek yetmeyecek gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

Bizim eğitim bittikten sonra bir organizasyonda benden size :)

sadıkçım bizimde duymak istediğimiz bu zaten aslında hava soğuk olmassa çadır moduna girelim diyeceğimde tepki alırım diye diyemiyorum farkındaysanız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

ekmek varmı ekmek

yılmazcım sana bi anımı anlatayımmı yirmi yıl falan evveldi ailecek tatile gidiyoduk kendi hususi aracımızla babam bir türlü mola vermiyodu okadar acıkmıştımki ilk molada fırının önünden geçerken kendimi aşağı atmıştım o günden sonra bana bi haller oldu ekmeğe karşı acayip bir his var bende hep aç kalacam zannediyorum o günden sonra babmla bir daha yolculuk yapmadım:cherry:

[/QUOTE]yılmazcım sana bi anımı anlatayımmı yirmi yıl falan evveldi ailecek tatile gidiyoduk kendi hususi aracımızla babam bir türlü mola vermiyodu okadar acıkmıştımki ilk molada fırının önünden geçerken kendimi aşağı atmıştım o günden sonra bana bi haller oldu ekmeğe karşı acayip bir his var bende hep aç kalacam zannediyorum o günden sonra babmla bir daha yolculuk yapmadım:cherry:[/QUOTE]

abi koptum ya :cherry: dönüşte yagmur çiseleyince tırtım ben biraz ya harbi harbi korka korka sürdüm allaha şükür bişey olmadı,4 tekerde şöförlüğüme güvenirim soğukkanlı ve dikkatliyimdir (ekip otosuyla taksim meydanda drif yapıyordum bi ara navara vardı bende arkası çok kolay atıyo kaydır kaydırabildigin kadar:cherry: )ama mevzu iki teker olunca her ne kadar dikkatli olsanda heran sakata gelebilirim diye tırstım wala

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Abicim paylasim için eyvallah da, bir de fotograflarin altina kim kimdir yaziverseniz, tadindan yenmiyecek.
Bakin ben geçen yil ki kasaba gezimizden bir örnek foto koyuyorum.
Bakin feyz alin.:p

kasaba.jpg

Isimlerini yazmadigim iki artis gezide yoktu.
Photoshop karistirmis.:cherry:

gelemedım yazık oldu bana :(
elınıze ayagınıza saglık eglenmıssınız neguzel darısı benım basıma.

Bırde dıpnot soylemek ıstıyorum musadenızle arkadaslar hanı mısafır olarak okuyupta konusanlar var ya onlara netten forumdan arkadaslık kurulmaz yalan dolan hepsı dıyenlere kapak olsun...

kusuruma bakayın sayın ıstanbul mt

Bu gezi,motor olayına girdiğimden beridir öğrendiğim bir laf var...
"Nereye gittiğinden öte kiminle gittiğin daha önemlidir.."diye..
Daha önce tanıştığım ama bu gün tanıdığım her arkadaşımla heryere gözüm kapalı giderim artık...

Samimi olmak gerekirse kendi adıma bugün bu etkinliğe gidip gitmemek konusunda endişelerim vardı..Zaten sezonun son günlerini yaşarken günümü anlamsız bir şekilde telef edebilirim diye düşündüm...
Ama sonra sizleri tanıdıkça yanlıldığımı anladım ...Ki farketmişsinizdir çok eğlendim..:)..
Ben öyle herkesle anlaşabilen bir adam değilimdir aslında..Biraz huysuzumdur...:)
Ama bugün çok rahat ettim..Bunun için teşekkür ederim...

Çok önceden öğrendiğim ..Ve çok sevdiğim bir laf daha var...
"Arkadaşın iyisi "-Kalk gidiyoruz " dediğinde..
"-nereye ?" diye sormayandır." diye...

Bu motosiklet ne garip bişimişki ..
Bana böyle sevdiğim arkadaşlar kazandırdı..

Seleye oturanlar bu yüzden inemiyor bir daha sanırım ...
Sürmeden başka bişi daha var bu motor meselesinde..
Sürmek işin görünen kısmı ...Aslında daha derin..
Görünmeyen kısmında böyle güzelliklerde var...

Motosikletimde bir teşekkürü hakediyor artık..:):)

ne ara gezdiniz böyle :p Ünal nasıl güzel Enduro yaptımı :p

yok abi...mini enduro cbf150 ile dolandım biraz ama ...

ben bi dandik cross alıp ..kendimi vurucam dağlara tepelere...:):)

o linklerini gönderdiğin yerlere gitmek isteriz hepimiz tabi günü birlik :) eğitim derken ne eğitimi birde ne zman bitecek ?

Bu hafta sonu iki gün ve önümüzdeki hafta sonu iki gün. Ve bütün hepsi tam gün. O yüzden katılamıyorum bir yerlere.

Bu eğitim İstanbul Sivil Savunma Müdürlüğünün düzenlediği afet yönetimi eğitimi. Afetler ile ilgili (deprem, yangın, sel v.s.) durumlar ile ilgili arama kurtarma e ilk yardım ağırlıklı bir eğitim olacak.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

ben halen daha 125zn ye devam manuel yapamıyorum nedendır bılmem nerde kaldı benım cross a bınmem :)

Abicim paylasim için eyvallah da, bir de fotograflarin altina kim kimdir yaziverseniz, tadindan yenmiyecek.
Bakin ben geçen yil ki kasaba gezimizden bir örnek foto koyuyorum.
Bakin feyz alin.:p

kasaba.jpg

Isimlerini yazmadigim iki artis gezide yoktu.
Photoshop karistirmis.:cherry:

cog paris yine olay çıkaracağa benziYo mukayet olursun artık be arada bu arada ben murat:rendeer:

jagadam ben cbr125 le turlarken,sen yardırıyodun arazide ,dağ dere tepede gezilecekse cross daha iyi olmazmı?enduru crosun yaptığı işi ne kadar yapar yanlışmıyım

Abi aslında kros ve enduro kavramları Türkçeye geçerken biraz anlam kaymasına uğramış, o yüzden arazi motoru deyip geçiyorum ben.
Mesela Fethiye'deki Dünya Enduro Şampiyonasında E1 kategorisinin birincisi 250'lik KTM, E2 kategorisinin birincisi 450'lik KTM, E3 kategorisinin birincisi ise 450'lik veya 530'luk KTM. En ağırı 120 kilo falan.

Haklısın, dağda tepede bize Kanuni Cross 250 lazım, Ramzey lazım, olmadı Honda XL200 lazım. Gezilerde define falan bulursak KTM'nin, Husqvarna'nın canavarlarına da hayır demeyiz herhalde. Ama enduro, BMW 1200GS anlamına geliyorsa dağda tepede üzer o bizi. Hem o da define ister :)

Bu arada, senin ve Hasan'ın tekrar ellerinize sağlık. Tencere, ızgara, kömür taşıdınız, kanatları manatları tedarik ettiniz, pişirdiniz. Biz sadece yedik. Sağ olun :)

canım arkadaşım bende gezilere zn böcügümle katılıyorum vızır vızır geziyoruz no problem gel sende katıl bu serüvene :cherry:

mavı prens katılacam katılacam gecen hasan hocamlada konustuk ancak oyle bırte calısıyorumkı sabah 9 -10 aksam 10-11 anca hafta ıcı tek gunıznım var o yusden katılamıyorum yoksa ayrılmıyacagım pesınızden :)

ünal arkadaşımız ne çok güzel konuşmuş:) gerçekten bende zevk aldım ve samimi güzel arkadaşlıklar kurduğumdan sizlere içten teşekkür ediyorum iyiki varsınız böyle samimi ve içten olmasanız bu kadar zevk alamazdım.seyir halindeykende gayet disiplinli bir sürüş gösterdiginiz içinde tebrikler herkez nerde nasıl davranacagını gayet iyi biliyordu ve hiç kopukluk yoktu hatta bir foto var murat abimiz önde viraja girmiş biz arkada ip gibi aynı mesafede takipteyiz harika bir görüntü.herkeze teşekkürler :rendeer:

Abi aslında kros ve enduro kavramları Türkçeye geçerken biraz anlam kaymasına uğramış, o yüzden arazi motoru deyip geçiyorum ben.
Mesela Fethiye'deki Dünya Enduro Şampiyonasında E1 kategorisinin birincisi 250'lik KTM, E2 kategorisinin birincisi 450'lik KTM, E3 kategorisinin birincisi ise 450'lik veya 530'luk KTM. En ağırı 120 kilo falan.

Haklısın, dağda tepede bize Kanuni Cross 250 lazım, Ramzey lazım, olmadı Honda XL200 lazım. Gezilerde define falan bulursak KTM'nin, Husqvarna'nın canavarlarına da hayır demeyiz herhalde. Ama enduro, BMW 1200GS anlamına geliyorsa dağda tepede üzer o bizi. Hem o da define ister :)

Bu arada, senin ve Hasan'ın tekrar ellerinize sağlık. Tencere, ızgara, kömür taşıdınız, kanatları manatları tedarik ettiniz, pişirdiniz. Biz sadece yedik. Sağ olun :)

afiyet bal olsun benim için size hizmet etmek büyük keyifti,:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar