wala tişörtünü farkedemedik ki tavuklara ünalın deyimiyla karınca gibi saldırmaktannn :cherry:
ya linklerdeki resimlere bakmasaydım gene karıştırmıştım seni abi zaten bugün senden başka herkese sadık dedimBu gün "TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM" cümlesinin en yerini bulduğu günlerden biri oldu benim için. Bu sitede katıldığım bir kaç gezi oldu, ama egoların "0" alçakgönüllüğün tavan yaptığı ilk gezi bu oldu. Tek başıma yaptıklarım hariç.
Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.
Önümüzdeki iki hafta sonu tam gün dolu olduğum için organizasyonlarınıza katılamayacağım maalesef. Ama sonrasında hepsinin acısını çıkartacak bir gezi programı size sözüm olsun.
Bu arada Kocaelinde sadece Yuvacık ve Karaaslan mı var sorusu gelmişti bana 23 Nisanda yaptığımız gezinin ikinci bölümü Serindere köyüne resimler kartpostal gibi
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/75630-23-nisan-gezi-fotolari.html
Buda daha önce Ünal ile birlikte gittiğimizi Gebze ballıkayalar milli parkı ve etrafındaki gezimiz.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...li-koyu-balli-kayalar-atv-turu-bol-resim.html
Buda CBF 150' nin bir kamyonet muamelesinin yapıldığı Ağva gezisi
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/77498-bol-resimli-agva-gezisi.html
Bunlardan birini sizlerle tekrar etmeyi isterim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Şaka bir yana bu gün tanıştığım arkadaşlarıma bu gün bizi misafir ettikleri ve ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Her şeye koşturan Hasan' a ve tavuklarımızı pişiren Murat' a ayrıca emekleri için teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin bize çok uğraştınız.
Bizim eğitim bittikten sonra bir organizasyonda benden size![]()
Bizim eğitim bittikten sonra bir organizasyonda benden size![]()
ekmek varmı ekmek
ne ara gezdiniz böyleÜnal nasıl güzel Enduro yaptımı
![]()
o linklerini gönderdiğin yerlere gitmek isteriz hepimiz tabi günü birlikeğitim derken ne eğitimi birde ne zman bitecek ?
Abicim paylasim için eyvallah da, bir de fotograflarin altina kim kimdir yaziverseniz, tadindan yenmiyecek.
Bakin ben geçen yil ki kasaba gezimizden bir örnek foto koyuyorum.
Bakin feyz alin.
![]()
Isimlerini yazmadigim iki artis gezide yoktu.
Photoshop karistirmis.:cherry:
jagadam ben cbr125 le turlarken,sen yardırıyodun arazide ,dağ dere tepede gezilecekse cross daha iyi olmazmı?enduru crosun yaptığı işi ne kadar yapar yanlışmıyım
ben halen daha 125zn ye devam manuel yapamıyorum nedendır bılmem nerde kaldı benım cross a bınmem![]()
canım arkadaşım bende gezilere zn böcügümle katılıyorum vızır vızır geziyoruz no problem gel sende katıl bu serüvene :cherry:
Abi aslında kros ve enduro kavramları Türkçeye geçerken biraz anlam kaymasına uğramış, o yüzden arazi motoru deyip geçiyorum ben.
Mesela Fethiye'deki Dünya Enduro Şampiyonasında E1 kategorisinin birincisi 250'lik KTM, E2 kategorisinin birincisi 450'lik KTM, E3 kategorisinin birincisi ise 450'lik veya 530'luk KTM. En ağırı 120 kilo falan.
Haklısın, dağda tepede bize Kanuni Cross 250 lazım, Ramzey lazım, olmadı Honda XL200 lazım. Gezilerde define falan bulursak KTM'nin, Husqvarna'nın canavarlarına da hayır demeyiz herhalde. Ama enduro, BMW 1200GS anlamına geliyorsa dağda tepede üzer o bizi. Hem o da define ister
Bu arada, senin ve Hasan'ın tekrar ellerinize sağlık. Tencere, ızgara, kömür taşıdınız, kanatları manatları tedarik ettiniz, pişirdiniz. Biz sadece yedik. Sağ olun![]()