[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü piknik ve gesizi fotoğrafları

düzenlediğimiz gezi ve piknik bazı ufak aksilikler olsada gayet iyi geçti istanbul mt den önceden görmediğimiz kişilerle tanıştık sobet ettik. gayet seviyeli saygılı kimsenin kimseyi kırmadığı ve her kesin memnun olarak ayrıldığı bir etkinlik oldu inş. bu ve benzerlerine katılmak gene nasip olur...

sdc11343j.jpg

kararlaştırıldığı gibi bahçelievler carrefuar önünde buluştuk ama yolu karıştıranlar oldu ne yazıkki ama çok gecikmeden gelebildiler
sdc11344k.jpg

bismillah dedik kontak açtık ve yola düştük
sdc11349.jpg

depolar full lendi arada bi hatıra fotosu çekilelim dedik. arkadaşın biri hızlı bir giriş yaptı ve düştü ama çok şükür bişey olmadı..
sdc11352.jpg

mahmutbeye doğru....
sdc11358u.jpg

askeriye yolu
sdc11363.jpg

betona gömülen istanbuldan sıkılan arkadaşlara hem yakın hemde güzel bir muhit arnavutköy.. ve çevre kasaba ve köyleri çok güzel bir alternatif gezi alanı bence...
sdc11366.jpg

1. mola istanbulun muhtelif yerlerinden gelen arkadaşlar vardı malum birimiz hariç kalvaltı yapan yoktu bir çorba molası verdik...
sdc11369.jpg

çorbalarımız gelene kadar tanıştık kısa da olsa hoş bir sohbet oldu piknikteki muhabbetin ön hazırlığı gibi bi şey oldu :)
sdc11372r.jpg

zorunlu olarak durduk arkadaşlardan birinin lastiği patladığı için mecburi istikamet tamirciye upradık illa dedi foto çekilelim yerel gazeteye falan verecekmiş o arada bizde bizde deklanşöre bastık
sdc11374h.jpg

sazlıbosnaya gidene kadar yolları asvalt olmayan yeni yerleşim yerlerinden de geçtik yollar asvalt olmasada çok bozuk değil sıkıntı teşkil etmedi hiçbirimiz için
sdc11377g.jpg

sazlıbosnaya giderken baya bir tarlalardan geçiyorsunuz çevrede otlayan büyükbaş hayvanlar atlar falan oluyor istanbuldan uzaklaştığınızı hemen anlıyorsunuz, yol güzel ama gidiş geliş olduğu için bazen sıkıntı olabiliyor ve şuan bazı noktalarında tadilat yapılıyor doğalgaz çalışmaları falan..
sdc11379s.jpg

ve köy meydanına geldik köy kahvesinde oturup bir çay molası verdik isteyenler cuma namazına gitti sonrasında malzemleri aldık ve 2 dk. uzaklıktaki göl kenarına indik piknik yeri aynı zamanda..
sdc11380b.jpg

mangalı tutuşturmak için herkez çalı çırpı toplayarak dayanışmanın güzel bir örneğini gösterdi.. ve bende o arada açlıktan midesi kazınan arkadaşlara çikolatalı bisküvi dağıtmaka uğraşıyordum
sdc11381.jpg

sdc11382.jpg

sdc11384s.jpg

sdc11385.jpg

sdc11386x.jpg

göl etrafında ufak bir gezinti yaptık kesmedi ama işe gidecek arkadaşlar olduğu için dönüş hazırlıklarına erken başladık tam bir enduru parkuru var biz asvalt lastiklerimizle fazla ileri gidemedik ama
sdc11389.jpg

hepberaber bi foto çekilelim derken aramızdan arkadaşının motorunu denemek için turlayan ünal abi motoru bataklığa sapladı öylece kaldı ve kahkaha tufanı...
sdc11396t.jpg

sdc11398k.jpg

ve her güzel şeyin bittiği gibi pikniğimiz bitti ve köy kahvesine keyif çaylarımızı içerek yola koyulduk
sdc11401e.jpg

kayahan kardeşimizin cbr 125'i ile..
sdc11402g.jpg

gezinin güzel geçmesini sağlayan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle bir daha ki buluşmada görüşmek dileğiyle kazasız belesız günler dilerim selametle kalın hepiniz....

ama ama hasan oldu mu şimdiiii :) ben petrol hızlı girmedim pompanın oldugu yerde yere yakıt akmış ve yerler mermer döşenmiş sen düşün nası kayar :) motorla pompaya yanaşıp fren tuttugumda arka direk kaydı ayagımı yere attım ayagımda kaydı :cherry: benim bi suçum yok pompacıyada söledim zaten insan bi paspas çeker hızlı gelseydim onun üzerine çıkacaktım :)

herşey bir yana gerçekten harika bir gezi oldu iş durumundan dolayı erken çıkmak zorunda kaldık ama iyiki erken çıkmışız ben taksime varmadan yagmur başladı.en çok hoşuma giden okuldaki ögretmenin bizi görünce yanımıza gelip muhabbet etmesi çay ısmarlamasıydı :)
bi ara dengesiz bir bayan sürücü ard arda hatalar yapıp sırayla hepimize sıkıntı yaşattı inip saçını çekesim geldi :cherry: tarlaların yeşilligin arasından geçerken hoş kokular geliyordu :))) arada böyle şeyler yapmak insanı gerçekten rahatlatıyor katılan ve emeği geçen özellikle etle tavukla baya haşır neşir olan hasan arkadaşımıza teşekkür :))))

gelseydiniz hocam gayet güzeldi , bi foto var virajada en önde sen varsın murat abi herkez ip gibi aynı mesafede takipte ne hoş disiplinli durmuş :))

Güzel gezi olmuş tekerlerinize emeklerinize sağlık :)

sabah işe giderken boğaz köprüsü girişinde bekleyen motosikletleri görünce anadolu yakasının buluşma noktası aklıma geldi ve hemen daldım :cherry: arkadaşlar yola çıkmak üzereydi bir merhabalaştık hadi geliyomusun dediler bir an işi gücü unutup takılacaktım peşlerine :cherry:
sorunsuz bitirmeniz sevindirici paylaşım için teşekkürler :cat:

wala bi fotoda koptuk zaten oldugu yerde battı ama onun haricinde mangal arası az dolandık ben fazla gidemedim malum teker küççükk olunca :) onlar baya dolandı tırmandı :)))

geçmiş olsun sanada,akaryakıt istasyonlarında her zaman olan hata,akıllarına gelmez hiç bir motor gelince lastigi kayarmı kaymazmı :pale: orda bile akıllarına gelmiyoruz motosiklet sürücüleri olarak,hep 4 lastiklileri düşünüyorlar. bir keresinde bende yeni arabalı vapurda yağ yüzünden düştüm görevlilere verdim ayarı ama nafile.

Çinli Minli demeden bir arazi motoru almak şart oldu. İki adımlık ürkek sürüş denememizin bile tadı damağımda kaldı.

Drz'ye arazi jantı tak falan demeyin, hırpalamaya kıyamam. Ucuz bir şey olsun ki arazi görünce "Atıl Kurt!" diye saldırtayım :)

:) abi sen bi gelseydin manyak yer ya süperdi herkesin hayalinde birer enduru canlandı orada biraz gezince tam o motora hitap ediyodu yollar...

şimdi grupta her motor türünden fazlasıyla mevcut ama enduro'da sıkıntı var bir kaç enduro daha bulmalı yoksa motor telef olur.:p bu ara benim nöbetler gündüz müsait değil yoksa gelicektim.akşam çay içme toplaşması yaparız bir ara.ama salacak ama beşiktaş yer bol nasıl olsa :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhittin seneye alalım birer en ucuzundan arazi makinesi zaten bir sezon sonunda işlerini bitiririz aletlerin

şimdi grupta her motor türünden fazlasıyla mevcut ama enduro'da sıkıntı var bir kaç enduro daha bulmalı yoksa motor telef olur.:p bu ara benim nöbetler gündüz müsait değil yoksa gelicektim.akşam çay içme toplaşması yaparız bir ara.ama salacak ama beşiktaş yer bol nasıl olsa :)
alacaz kısmetse biraz durumları toparlayalımda... ayrıca akşam çayları yaparız tabi havalar daha fazla soğumadan inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar