afiyet bal olsun benim için size hizmet etmek büyük keyifti,:cherry:
büyüksün abi
Bu gezi,motor olayına girdiğimden beridir öğrendiğim bir laf var...
"Nereye gittiğinden öte kiminle gittiğin daha önemlidir.."diye..
Daha önce tanıştığım ama bu gün tanıdığım her arkadaşımla heryere gözüm kapalı giderim artık...
Samimi olmak gerekirse kendi adıma bugün bu etkinliğe gidip gitmemek konusunda endişelerim vardı..Zaten sezonun son günlerini yaşarken günümü anlamsız bir şekilde telef edebilirim diye düşündüm...
Ama sonra sizleri tanıdıkça yanlıldığımı anladım ...Ki farketmişsinizdir çok eğlendim....
Ben öyle herkesle anlaşabilen bir adam değilimdir aslında..Biraz huysuzumdur...
Ama bugün çok rahat ettim..Bunun için teşekkür ederim...
Çok önceden öğrendiğim ..Ve çok sevdiğim bir laf daha var...
"Arkadaşın iyisi "-Kalk gidiyoruz " dediğinde..
"-nereye ?" diye sormayandır." diye...
Bu motosiklet ne garip bişimişki ..
Bana böyle sevdiğim arkadaşlar kazandırdı..
Seleye oturanlar bu yüzden inemiyor bir daha sanırım ...
Sürmeden başka bişi daha var bu motor meselesinde..
Sürmek işin görünen kısmı ...Aslında daha derin..
Görünmeyen kısmında böyle güzelliklerde var...
Motosikletimde bir teşekkürü hakediyor artık..
yok abi...mini enduro cbf150 ile dolandım biraz ama ...
ben bi dandik cross alıp ..kendimi vurucam dağlara tepelere...![]()
büyüksün abiönümüzdeki organizasyonlarda daha geniş çaplı hizmet bekliyoruz dermişimm
![]()
ustacım ellerine sağlık...
ama bir dahakine sen gitme alışşverişe..
gideceksende aç gitme..![]()
selimcim böle organizasyonlar olsun ben elimden geleni yapmaya hazırım yeterki birlik beraberlik içinde olalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------
afitey bal olsun ramazanda iş çıkışı alışverişe ben gidiyodum benim hanım deliriyodu bana dediği kıtlıktanmı çıktın sanki ülkede savaş çıkacakmış gibi alış veriş yapıyosun
@mavi prens taksımde durumculerın orda bı kırmızı zn vardı bu aksam senınmıyıdı o
haklısın aslında bende düşündüm ama oradayken bile sürekli herkesin isimlerini karıştırdığım için yapmadım bir daha kine inş.Abicim paylasim için eyvallah da, bir de fotograflarin altina kim kimdir yaziverseniz, tadindan yenmiyecek.
Bakin ben geçen yil ki kasaba gezimizden bir örnek foto koyuyorum.
Bakin feyz alin.
![]()
Isimlerini yazmadigim iki artis gezide yoktu.
Photoshop karistirmis.:cherry:
mutluluğunuz daim olur inşallah, Allah kaza bela göstermesin...

kim denilen eleman zafer arkadaşımız üye adı zafer61 bu arada ona hurdasını sattırmak üzereyim ekibe duyurulur hemde kask mont gibi ekipmanlarıda aldıracam
çok güzel bir kadro ile güzel bir gezi gerçekleştirdik, önümüzdeki hafta arasıda bir gezi daha olacak salı düşünüyorum inş. neden böyle sık sık demeyin çünkü tatilim bitiyor ve son anına kadar motor üstünde ve motorcu kardeşlerimle geçirmek istiyorumbenden haber bekleyin
![]()