arkadaşlar bu motorlar otomatik debriyajlı mı yani vites değiştirirken debriyaja basmak gerekior mu ????
otomatik değil debriyaja basman gerekiyor.
arkadaşlar bu motorlar otomatik debriyajlı mı yani vites değiştirirken debriyaja basmak gerekior mu ????
neo hayırlı olsun kardeş
maşşalah temiz motora benziyor allah kaza bela vermesin
hemen nazar boncuğu al ihmal etme :wiinkk:
neo hayırlı olsun bu akşam tigeme çay içmeye gidiyoruz senide bekleriz ayrıntılar ankara mt de
arkadaşlar bugün itibariyle ali ustadan 2. el dd250e almış bulunmaktayım. saolsun 3000 tl yi bide taksitlere böldü.makina gayet güzel görünümlü tertemiz. motor
ç aksamının değiştiğinide söyledi ali usta baya garanti verdi yani,alper tim kardeşimde onayladı.yarın hayırlısı ile devrinide yaptırıyoruz.
@neo
bence elciklere püskül al :wiinkk:
bide aynaların içine küçük yuvarlak kör nokta aynaları alabilirsin çok işe yarıyor :cat:
bu arada o eksozlardan ne biçim ses çıkıyordur beaaa offf:mrgreen:
uzun süredir bu motor aklımın bir köşesinde . yanlız tek teddüdüm bu motorun vibrasyonu hakkında . şu an kullandığım yamaha nouvo var ve vibrasyon hiç yok sanki ama bu motorda ne durumdadır bilmiyorum. yanlız şunu biliyorum motor gövdesi şaseye sabit olarak montaj yapıldıysa çok vibrasyon oluyor .kullanan arkadaşlardan yorumlarınızı alabilirmiyim.hangi hızlarda ne kadar vibrasyon.?
Hayırlı akşamlar bende aranıza katıldım arkadaşlar 2. el bi R.R aldım . Yanlız motorun aküsünde bi sıkıntı var sanırım . Siz huyundan suyundna anlıyorsunuz . Motor 2-3 saat çalışmasa marş basıyor ancak çalışmıyor . Vurduruyorum mecburen 3. kez oldu aynı şey. Sizce akü şarj mı etmiyor yoksa akü ömrünü doldurmuşmu . Yardımlarınızı bekliyorum , bilmeden etmeden ustaya teslim etmek istemiyorum .
Bujilerden oldugunu zannetmıyorum . Cünkü Motoru her 1-2 saatte bir çalıştırsam hiç sıkıntı yok tak diye çalışıyor 20 kezde bassam marşa tak diye çalışır 2 bucuk -3 saat bekletirsem çalışmıyor. Akü ile alakalı oldugu % 90 gibi çok fazlada anlamam açıkcası ama durum onu gösteriyor akü şarz tutmuyor. Sadece aküdeyse sorun değiştirir kurtulurum ama değilse boşa değiştirmiş olucam . Motorun sahibi geçtiğimiz yaz yenilemiş . Varmı başka bi düşüncesi olan , yorumlarınızı bekliyorum tskr.
Yardım için tesekkürler .Bugun aküyü değiştirdim sorun ortadan kalktı. Sormak istediğim 1 kaç bişey daha var.tahminimce sorunun akü gözüküyor . fakat şu ihtimalide göz önünde bulundurman gerekiyor .motoru stop ettiğin zaman kontak kapandıktan sonra yanan .yada elektrik enerjisi harcayan her hangi bir düğme ışık vb şeyler varsa bunlar akünün elektrik enerjisini harcar .eğer bunlar yoksa sorunun kesinlikle ve kesinlikle akü.
Yardım için tesekkürler .Bugun aküyü değiştirdim sorun ortadan kalktı. Sormak istediğim 1 kaç bişey daha var.
* Benim ön ve arka park kontak açıkken hep yanıyor, bu normalmi ?
* Amortisörlerde hafif gıcırtı var yağlanıp giderilebiliyormu?
* Hız gösterge ışığı yanmıyor basit bir işlemle gideriliyormu , inş. komple değişmesi falan gerekmiyodur?
* Ben eskişehirde yaşıyorum İstanbuldan herhangi bi parça sipariş ettiğimde gönderilmesi sıkıntılımı ? Birde servisin numarası lazım . Tesekkür simdiden .
aramıza hoşgeldin kardeş umarım kalıcı ve katılımcı olursunslm arkadaşlar aranıza katıldım.herkeze hayırlı ramazanlar
1- kontak açıkken parkların yanması normal değilYardım için tesekkürler .Bugun aküyü değiştirdim sorun ortadan kalktı. Sormak istediğim 1 kaç bişey daha var.
* Benim ön ve arka park kontak açıkken hep yanıyor, bu normalmi ?
* Amortisörlerde hafif gıcırtı var yağlanıp giderilebiliyormu?
* Hız gösterge ışığı yanmıyor basit bir işlemle gideriliyormu , inş. komple değişmesi falan gerekmiyodur?
* Ben eskişehirde yaşıyorum İstanbuldan herhangi bi parça sipariş ettiğimde gönderilmesi sıkıntılımı ? Birde servisin numarası lazım . Tesekkür simdiden .