1 hafta oldu alalı,rodajını yapıyorum,60 ı geçmeden kullanıyorum.500 km den sonra yapıştırıcam.bekleyemem 2000 km ye kadar.motor genel olarak iyi,beklenti mi karşıladı.fakat honda kullanmıştım ondaki sağlamlık hissini yaratmadı doğal olarak,belli ediyo fiyat-fayda ilişkisini.rahatsız olduğum iki şey arka amortisörler sert kasislerde küt küt vuruyo.genel olarak sert yani.çözümü var mıdır,500 km bakımına götürdüğümde sorucam.yine de bilen varsa amortisörleri biraz yumuşatmak fena olmazdı.ikincisi de direksiyon bağlantısından tıkır tıkır mika sesi geliyo pürüzlü yolda o kadar!
dün servise gittim fren yağları akıyor 2 pedalda değişecek kargo beklıyorlarmış ,
Çok yakıyor dedım manifoldo yırtılmış değiştik
Amortisorler çalışmıyor dedım yaylamıyor kucuk teker oldugu ıcın dedı Vıdaları cok dusuyor bunu ayda 1 vıda bakımkınamı sokacagız arka tekerlegın camurlugunun vıdasını takmamıslar hıc bı ses gelıyor dıyorum bı baktım tekerı yemiş vıdası yok Motor agır ve cukur ve kasıslerde zıplatıyor bundan dusuyor sanırım vıdalar
Bıraz daha sorun cıkarırsa satıcam tepem atmaya basladı Cbr 125 R temız 2.el olan varsa elınde arasın 0541 515 42 55 üste para verıcem :cherry: