Korayysezer ne anlar la rodajdan :d bas gıtsın 5bin e gelınce nıe bozuldu dersın sonra::d
seterio halen daha duruyormu motorunPlakamı çıkarttım ayrıca motorA dörtlü yaptırdım acil işim olduğunda yakıyom kornada çift korna var basıyorum gidiyorum abartmıyorum araba kornasından daha çok çıkıyor kornayı çaldımmı herkes yol veriyor =)
Yolunu buldumu basıyorum valla 70 80 den fazla gıtmıyor zaten 4 gunluk motoregzozda bı vıdası ucmus 10 lırada oraya bayıldık servisi dandık gıtmıyorum servısıne İyi bir tamirci var servisim o
:cherry:
r: Zaten gostergeyi goremıyorum değişicek camı bişe görünmüyor Gelen rüzgara göre değerlendiriyorum :cherry::cherry:
Dostum SKY, 24.000 km süper bir yol demektir..
Az daha zorlasan dünyanın( 40.000 km) etrafını dolaşmış olacaksın ..
Bence motorunu satma!.. Oradan alacağın 3-5- kuruşun sana ne düzeyde
katkısı olabilir.. Tabiki değerlendirme senindir saygı duyarım..
Mondial'in yeni modellerinin çıkacağından bahsedilmekte, yada kanuni
marka lastik ebadı büyük motorlarıda düşünebilirsin.. Vitesli olarak da
CBR 150'nin 2.nci ellerine bakabilirsin..
Sağlıcakla kal, tekerin düz bassın.. Allah gönlüne göre versin..![]()
sky_forever abi sana 150 zat gider kalıbına yakısır fakat herşey para işte benim dememle olmuyoki lanet olsun su paraya![]()
Vay vay vay..
Neler olmuş neler meğersem..
Yine yeni arkadaşlar katılmış aramıza..
Fakat ortadoğulu kardeşim motorunu satmış ama yinede aramızda kütür kütür dostum gerçekten sevdiğim insan ise bir motor sahibi olmuş sonunda Her ikinizde HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ kullanın yeni motorlarınızı dileklerimi iletiyorum can-ı gönülden sizlere...!
Acaba yine mi zc alsam?Bi daha rodaj bi daha izlenimler eski günler sürekli temizlemeler falan..
Ne sorucam biliyor musunuz kendinizi benim yerime koyun ve şöyle düşünün motorunuzla hiç aranızda duygusal bir bağ oldu mu yani hatıralarınız oldu mu?Yenisini aldığınızda hiç düşünür müsünüz eski motorunuzu?
Vay vay vay..
Volky kardeşime ve LEvGsye ve ve ŞEyhŞamile de ayrıca selamlar ve sevgiler!!!
Ne sorucam biliyor musunuz kendinizi benim yerime koyun ve şöyle düşünün motorunuzla hiç aranızda duygusal bir bağ oldu mu yani hatıralarınız oldu mu?Yenisini aldığınızda hiç düşünür müsünüz eski motorunuzu?
2000 bakimi icin onerileriniz tavsiyeleriniz nedir? Ortalama kaca patlar, ne kadar surer. Bilmemde fayda olan, servisin cakallik yapabilcegi noktalar nelerdir onerilerinizi bekliyorumSevgiler, saygilar.