evlerinizi düşünün 70 - 80 - 100 - 130 - 150 hatta ve hatta 200m kare evler var.. tv izliyorsunuz toplamda 4 m kare yerde, uyuyorsunuz kabaca 4-6 m kare yerde, yemek yiyorsunuz 4 m kare yerde.. tuvalet, ortak yaşam, 3 kişilik çekirdek aile (ilk okul derslerinden hatırlayın) toplam ihtiyaç 40m kareyi geçmez.. 200 m karelik evleri olanlar daha çok enerji tüketiyorlar (ısı - elektirik - gaz) daha çok vergi veriyorlar, daha çok global ısınmaya katkı yapıyorlar..
bunu yanında benzin - gaz - petrol - yakıt veee malesef elektirik bile ülkemizde dışabağlımlı, bizler tüketiyoruz başka ülke vatandaşları kazanıyor.........
yerde kar olmadıkça 4 tekerlekli birşeye binmiyorum tam 4 senedir...
siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum, ben istanbulda yaşıyorum benimle birlikte kayıtlı 11-12 milyon kişi var hergün gelen geçen veya kayıtsızlarıda katınca 16 milyon olduğu tahmin ediliyor..
bir motor 1x2 metre dersen oratalama 2 m kare yer tutar. bir araba 4 x 1,5 metre dersen 6 m kare yer tutar, 3 kat eder yani 1 araba = 3 motor....... aynı işi görüyor, daha hızlı naklediyor, daha ucuza alıyorsun, yaşatması daha ucuz, daha az benzin harcıyor...
yanlış olduğum bir nokta var mı?