Köprü altından geçerken bira şişesi fırlattılar.

Herkeze Günaydin.

Dün akşam ofisime beni ziyarete gelen sabit’i (zenon) evine uğurladıktan sonra arabama binip evimin yolunu tuttum. E5’ten çıkıp otogar sapağından davutpaşa istikametine doğru yöneldim. Otogar köprüsünün altından geçerken üst geçitten şerefsizin teki aşşağı bira şişesi fırlattı. Şişe arabamın camına isabet etti, fakat cam’ın köşesine geldiği için kırılmadı ama çatlak var camımda, camın tam orta kısmına isabet etseydi büyük ihtimalle kırılacaktı. Elime haydarı aldığım gibi arabadan indim, fakat atı alan üsküdarı geçmişti bile. Bugün servise gideceğim, bakalım ne kadar isteyecekler.
Böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi, demekki daha ögrenecek çok şeyimiz var. Eskiler çok bilen çok yanılır diye boşuna dememişler.

Neyse konuyu toparlıyorum ;
Köprü altlarından geçerken çok daha dikkatli olun…

Yine şanslıymışsın, ya motorla geçiyor olsaydın ve kaskına isabet etseydi?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun Sinan arkadaşım, senin hizaya denk gelip sana doğru patlayabilirdi de cam, bu tarafından bakıp bi nebze sevinelim böyle olmadığına..:rendeer:

büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.

ne diyeyim memleketin çivisi çıktı.
anlamadığım mevzu bir insan neden bir başkasının hele ki tanımadığı birisine bu şekilde zarar vermek ister, bu nasıl bir psikoloji nasıl bir karakter yapılanması nasıl bir nefrettir.

motosiklet ile bira ya da benzeri bir cismi kafasına yiyeyn bir arkadaşın öldüğü haberini hatırlıyorum, ismini hatırlamadığım bir futbol takımının deplasmana giden enteresan taraftarlarından bir tanesinin işi idi.

her tarafa nedenini anlamadığım şekilde konumlandırdıkları gerektiğinde işe yarar bilgi alamadığımız (tuğper) şu mobese denilen toplu izleme aygıtlarından yok mudur o bölgede bir kontrol etsen.

artık eve gelince "bugün de ölmedim" demek anlamını buluyor.

Sinan geçmiş olsun,
böyle durumlarda durmayacaksın
Yıllar önce Tem de üstgeçit köprülerinden ipe bağlı taş sarkıtıyorlardı.Gece görülmediği için cam anında tuz buz oluyor ve duranı da soyuyorlardı.

Otoyolda başıma gelen bir olayı anlatiyim.
5 yıl önceydi, otoyolda bir araca çarpmıştık. Polis geldi filan, herşey normaldi ama arabayla, çarptığım araca yanaşan birileri (15-20 yaşlarında kızlı erkekli bir grup) aracın içinde, annesinin kucağında duran bebeği kaçırmaya kalkmışlardı, beceremeyince arabaya atlayıp kaçmaya çalıştılar, polis silahı çekip arabanın camına kadar yetişti ama durduramadı, elemanlar kaçtı. Yaklaşık 10-15 dakika sonra aynı elemanlar kaza yaptığımız yerin hemen 20-30 metre gerisindeki üst geçitten yürüyerek indiler, polis içlerinden birini kenara çekip ağaçların arasında bir güzel dövdü, sonra araca koyup götürdü, diğerlerine bişey yapmadı.
Sonra çekici geldi ve şoförü aynen şunları söyledi. Adamın yalancısıyım. Burda çete benzeri birileri var, çocukları kaçırıp hemen yakındaki hastanede organlarını satıyolar, poliste bunları biliyor.
Bu dediğim olay mahmutbey gişelerinden yaklaşık 20-30 km sonra olmuştu.

Motosikleti
750x
Arkadaşlar iyi dileklerinizden ötürü hepinize teşekkür ederim.
Cam için 450 tl istediler.
Bende 40 tl'ye taşlama yaptırdım. Veremem şuan 450 tl

Sizleri seviyorum, köprü altlarından geçerken çok dikkatli olun lütfen. :rendeer:

Kafama takıldı sormadan edemiycem, Sinan şu namaz için uçağı kıbleye döndüren zat-ı muhtremlerin namazı kabul olmuşmudur acaba nedersin :) :)

Motosikleti
750x
Kafama takıldı sormadan edemiycem, Sinan şu namaz için uçağı kıbleye döndüren zat-ı muhtremlerin namazı kabul olmuşmudur acaba nedersin :) :)

Valla abi namazı kabul olmuşmudur bilinmez ama o uçağı kıbleye doğru döndürme isteği kabul olmadığından şüphem yok :)
Yahu böyle bi mantalite olabilirmi?
''Ben namaz kılıcam uçağı kıbleye çevirsinler'' :)

gece gece kahkahaya boğuldum kardeşimya sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün

: ))))))))

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem ben o uçagin pilotu olsam, direk kabenin uzerine uçarim.
Sonra da hadi don bakalim nereye donecen diye sorarim.:cherry:

Ulem bosuna dememisler:
"Yarim iman dinden, yarim doktor candan eder.":wiinkk:

geçmiş olsun sinan,ucuz atlatmışsın.kadının biri öyle geçiyor üst geçidin altından bir anda ön cam tuz buz.ben karşı şeritten geliyorum.dedim nasıl cam durup dururken patlıyor,kadın panik fren bariyerlere vura vura durdu.çektim arbayı emniyet şeritine,baktım üst geçitin üzerinde 10-15 yaşlarında çocuk var gülüyorlar.sonra öğrendim yukarıdan aşagı geçen araçlara taş atıyorlarmış yakalayacaksın böyleleri kızılcık sopasıyla döveceksin.aman dikkat diyorum üst geçit altından geçerken.

kardeş öncelikle büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış... bencede önce camı bir yuvarlak içine aldır ama fazla güvenme çünkü bazen o yuvarlağında dışına taşabiliyor çatlak.. kaskoyuda eğer yeniletirsen, arabanın servisi bazen kendi hallediveriyor, cam işini: önce yanlışlıkla kırıyorlar, sonra raporunu tutuyrlar, sonrada camını değiştiriyorlar :D bir arkadaşıma aynen bu şekilde yapmışlardı :D araba da sanırım renault clio idi... tekrar geçmiş olsun...

geçmiş olsun kuzen ::baaas::bu ara hep seni buluyo bu müsibetler , birde motor işini naptın?

Benzeri birşey motorla başıma geldi.

Güpegündüz 2 şeritli yolun sağ şeridinden yasal hız sınırında giderken, solumdan geçen beyaz şahinin sağ ön koltuğundaki tip camı açıp gözümün içine baka baka elindeki dolu bira şişesini kafama doğru fırlattı. Olayı başından itibaren görüp daha cam açılırken tipin bakışından, elinde tuttuğu bira şişesinden falan ne olacağını o 1 saniye içinde anlayabildiğim için sıkı bir frenajla kıl payı kurtuldum.Şişe motorun önünden geçip kaldırımda patladı.Yol kenarında durdum.Şişeyi atan canlı türü camdan kafasını çıkarıp arkasına baka baka durmadan uzaklaştılar.Bir süre şok oldum hareket edemedim.Neden böyle birşey yaptıklarını anlamaya çalıştım, bulamadım.İnsanın aklı almıyor hakikaten.Biz aman gürültü yapmayalım, insanları rahatsız etmeyelim diye motoru sabah olduğu yerde uzun uzun çalıştırıp ısıtmak yerine hemen yola çıkıp motorun ömrünü kısaltmayı göze alırken, yolda kafana dolu bira şişesi atılması gibi bir hareketle karşılaşınca insan gördüğü rüyadan uyanıyor. Aslında nasıl bir hayvanat bahçesinde yaşadığını anlıyorsun. Polisin gücü kurallara uyan, dur diyince kuzu gibi duran insana yetiyor.Benim bildiğim bu serseriler yıllardır yollarda ve sayılarıda gün geçtikçe artıyor.

Eğitim sisteminı yapboza çeviren, yandaşlara imkan sağlamak için zırt pırt kanun değiştirenler eserleri ile övünsün! Okullardan bir halt öğrenmeden maymun gibi çıkan binlerce öğrenci şimdi ehliyet sahibi oldu.Bozuk ekonomi ve işsizlikle yorulmuş, kendisi ile hiç ilgilenme fırsatı ve hevesi kalmayan ailelerinin başıboş bıraktığı binlerce psikopat genç yollarda dolaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar