yok böyle cbf150(sahibinden 6.500tl'ye satılık)

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara biraz dikkat eder misiniz.

Mal sahibinin malına biçtiği fiyattan bize ne?
Size uygun değilse "benim bütçeme göre biraz yüksek" dersiniz. Ama biçilen fiyata yorum yapamazsınız. Her malın bir satıcısı olduğu gibi bir alıcısı da vardır. Belki malın sahibi o fiyata satabilecek malını. Siz bu yorumlarla onun bu kazancına engel olduğunuzun farkında mısınız.

Şimdi kimse çıkıp "alacak kişinin kazık yemesini engellemiş oluruz" gibi fukara teselli bir laf etmeye kalkmasın. Alcak olan gözünü açar, iyice araştırır bunu değil başka motoru alır.

Diyeceğim o ki; satılık olan malın fiyatına yorum yapmak bizim haddimiz değildir. Herkes satacağı- alacağı malın hesabını yapabilecek düzeydedir.

gizel bir yorum tebrikler:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:25 ----------

Sahibi herşeyi özetlemiş artık daha lafa gerek yok bu saatten sonra:cat:

reklamın iyisi kötüsü olmaz.CBF 150 ilgimi çekmesede baktım inceledim ilanı, bence öyle veya böyle reklamını güzel yapmış motorun sahibi...
Ne kadar konuşulursada o kadar değer kazanıyor motor.:) Sahibi güle güle kullansın.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bildigimiz cbf'nin altın semerlisi :p

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
6.500 verilmez maalesef en fazla sıfır fiyatının değeri kadar eder oda 4000 liradır.Sonuçta makina 23.000de ve ne kadar aksesuar olursa olsun.Adam sıfrını alır 1000tl masraf eder gene o hale getirir.Yanlışmıyım arkadaşlar?

Motosikleti
750x
6.500 verilmez maalesef en fazla sıfır fiyatının değeri kadar eder oda 4000 liradır.Sonuçta makina 23.000de ve ne kadar aksesuar olursa olsun.Adam sıfrını alır 1000tl masraf eder gene o hale getirir.Yanlışmıyım arkadaşlar?

Sırf üzerindeki LCD ses ve görüntü sistemi 1500 - 2000 TL arasinda.. fiyat konusu hakkinda yorum yapmak bana düşmez ama bu zevk işi bence.. Böyle bir makina toplamaya kalkarsaniz aşşagi yukari 6500 tl'ye denk gelir. Hazira konmak isteyenler için iyi bi fırsat olabilir..

yahu arkadaş kırılmasın diye yazmamışsınız ama o para hayatta etmez ben 500 lük motoru o paraya vermedim 2005 modeldi 25 binde

Motosikleti
750x
yahu arkadaş kırılmasın diye yazmamışsınız ama o para hayatta etmez ben 500 lük motoru o paraya vermedim 2005 modeldi 25 binde

Saygi duymak lazim. Alanada satanada hayirli olsun... ( acikcasi bende vermem )

o değilde motorsikletine ekran koymuş değişik olmuş :) sanki çakma touring gibi :p

Motor gerçekten güzel olmuş fiyata yorum yapmak Bana düşmez :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Simdi ben Allah sahibine bagislasin diyecem.
Allah'in da kirk yilda bir duami kabul edecegi tutacak.
Motor Asubayah'in elinde patlayacak.:p
Demiyem madem.
Az ugrasmamissin be hocam helal olsun.
Valla bende olsa o motor rengini bile seçemezdin.
Agzina ederdim herhalde.:wiinkk::cat:

Simdi ben Allah sahibine bagislasin diyecem.
Allah'in da kirk yilda bir duami kabul edecegi tutacak.
Motor Asubayah'in elinde patlayacak.:p
Demiyem madem.
Az ugrasmamissin be hocam helal olsun.
Valla bende olsa o motor rengini bile seçemezdin.
Agzina ederdim herhalde.:wiinkk::cat:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bu CBF deki cihazlar 1000RR'ım da takılıydı, motoru satma kararı alınca söktüm ve elimdeki mevcut motora aktardım:cat:motorun ve aksesuarların bu saatten sonra kaçpara ettiği önemli değil, hobi amaçlı yapılmış uğraştım ve keyif alarak kullanıyorum, yorumların için teşekkür ederim:cat:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bu CBF deki cihazlar 1000RR'ım da takılıydı, motoru satma kararı alınca söktüm ve elimdeki mevcut motora aktardım:cat:motorun ve aksesuarların bu saatten sonra kaçpara ettiği önemli değil, hobi amaçlı yapılmış uğraştım ve keyif alarak kullanıyorum, yorumların için teşekkür ederim:cat:

hocam ben şunu sorabilirmiyim bu ön sperliği nasıl taktınız aynısından bitanedaha üstüne koymuşsunuz nasıl monte ettiniz...ve fark ettimi yani görsellik güzel ama rüzgarı kesiyormu farkı oluyomu orjinal hali ile..?

hocam ben şunu sorabilirmiyim bu ön sperliği nasıl taktınız aynısından bitanedaha üstüne koymuşsunuz nasıl monte ettiniz...ve fark ettimi yani görsellik güzel ama rüzgarı kesiyormu farkı oluyomu orjinal hali ile..?

ikinci camı ölÇü ile delip monte ettik, rÜzgarı bayağı azalttı ve şık durdu tabi benim görüşüm aynısını kolayca yapa bilirsiniz ve orijinal gibi duruyor:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------

Tv yerıne navıgasyon koysaymıs daha dogru olurmus ama guzel calısma bencede :))

navigasyona ihtiyacım yok:cat:
istanbul içi ve dışını avucumun içi gibi biliyorum işim gereği.
şehir dışında ise yol sormak için duraklamak o yöredeki insanlar ile sıcak iletişimden dolayı cihaza gerek duymuyorum:cat:

Benim ordaki amacım motoru kötülemek değildi.. Keşke herkesde böyle '2000 TL LİK aksesuarı olan motor olsa..'
Amacım kırmak değildi tövbe.. :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar