Buz Motora Necdet abinin sizlere selamı var dedim ön arka ne diyorsunuz fiyat dedim...İndirimli 180 liraya montaj bizden olur demesinler mi...bi sevindim sormayın...
Zaten cebimden 130-150 arası rakam çıkacaktı 180 çıkması ve Mıchelın taktıracak olmak beni sevindirdi..10 lirada montajı yapan arkadaşa fişekledim ve efsane lastiği nihayet taktırdım...bu lastik boşa efsane olmuyor beyler...hamuru harika ...ve sanki makina yağ üzerinde gidiyormuş gibi süzülüyor resmen...
bu kadar bariz rahat bir sürüş keyfi yaşadığımı hatırlamıyorum...evet beyler makina bu lastikler üzerinde akıyor resmen...çok güven veren virajlarda sanki pegi yere değirecek kadar yatma güveni veriyor savrulma kayma yok...ani fren kolay kolay yapmam...o zaman kendini belli eder...ama ön saşırı sıkarsan kitler arkaya abanırsan kızaklar kural belli...sonucta lastikle alakası yok sistemle alakalı ...:cat:
ve ne yapın yapın Mıchelın taktırın...
180 lira beyler...ön arka farklı olmayacak ama takım olmalı...benim yıllarca ön duro arka ırc...ön ırc arka pırellı ön shınko arka pırellı şeklinde farklı lastikler taktım ama bu Mıchelın şanını hakediyor...en dandirik sürücü bile arasındaki sürüş farkını anlar emin olun...motor yağ gibi gidiyor yolda...:cat:
Mecoralı bir gün geçti...çok hızlıydı...makinam şahlandı yahu...3.5 yıl duro ırc pırellı haybeye gezmişiz...Zamanında dedilerdi 3 kuruş hesabı yapmıştım...ama şimdi pişman oldum keşke zamanında taktırdıysam şu mişlenleri...

3 kuruş fazla ver kalite al...
Bu makinayla bern 100.000 i deviririm arkadaş...:cherry: