[Bulgaristan - MT]

Otkrivane Moto Sezon 2010 :) Sofya Bulgaristan

showimage.php

showimage.php

showimage.php

showimage.php

showimage.php

tamam alper.:cat:
bak bulgarlar açtı sezonu başladı artık moto festivaler.
bu yaz gelen varsa haber versin ben yine 29 temmuz akşamı çıkıyom tam belli değil ama benim gitiğim festival ağustosun ilk haftası olduğuna göre bu sene 29.30.31.temuz ve 1 ağustosa denk geliyo.
gelicem diyen varsa hazırlansın izni olan kalsın benle moto fest.ten sonra yine tura gidecem ben 5 gün rila ve pirin dağaları çok güzel yerler.
şimdiden söyledim sonra haberim yoktu demeyin.

yaz son enduro alırsam düşünüyorum bulgaristan gezisi triptik pasaport vize falan ne tür işlemler gerekli ne kadara mal olur motosikletle çıkmak için bilgi verirseniz sevinirim.

doğuru alper bi kurye daha alındı şirkete bana pek düşmüyo artık oralar.

evet arkadaşım aynen geçerli shengenin varsa tranzit geçiş yapabiliyon ama 3 gün veriliyo beş değil 5 gün bulgar pasaportunla yabancı plaka araçlaçla geçiş yapacağın zaman veriliyo yani tırla demek istedim

sunay senin ordan makadonya skopie yani 700km.olması gerekiyo ben istanbuldan gitmiştim tırla 850km.topladı gidiş sadece ona göre yap hesabını ama tavsiye etmem hıyar makedonlar türk plakalara cezaa yazmaya bayılıyo ama bulgarca konuştunmu tolerans oluyo.
orda hız sınırı otobanda 70 natsionalda 60km.ona göre git.

teşekürler cevap için.bu temuz sonu gezi kaç gün sürcek?artı rila ve pirin kaç metre yüksek bizim makine çıkarmı oraya?

çıkar sıkma canını zaten fazla bozuk yol olmaz çünkü arabalarda çok gidiyo oralara

benim çekinmem bozuk yoldan değil.ben rakam 2000m yi geçerse ondan korkuyom hava yoğunlu çok azaldı için motor güçten düşüyo ondan diyorum çıkarmı diye.ha dersenki şimdiye kadar kaç metre çıktın uludağın tepesine defalarca çıktım.gördüm ki 2000 rakamından sonra motor zorlanıyo.rakam sörmamın sebebi bu.teşekür ederim koraş verdin için brato.iki kişi çıkardı bizi uludağın tepesine artı yol felaket oldu halde kocaman kocaman taşların üstünden geçiyor benim skuter.çin işi dil bu dökülmüyo bozuk yolda ama yolda aşırı bozuktu.yalnız amortisörlerden 2 ay ses geldi sonra kesildi ses.amortisörler patlamıştır diye korktum ilk baş ama bişe yokmuş.

Son düzenleme:
tavsıyelerın ıcın saol ağa kısmet bakalım temmuzda nıyetımız makedonya-uskup. olmazsa bu sefer gene beraber gıderız stara zagoraya oradan da dewam ederız kısmet tabı ızın durumuna gore . km onemlı deıl bızım ıcın beya ben ege turu yaptım gıt gel toplam 2500km.yol sorun deıl yetrkı vakıt ve maddıyat olsun beya.

tamam alper.:cat:
bak bulgarlar açtı sezonu başladı artık moto festivaler.
bu yaz gelen varsa haber versin ben yine 29 temmuz akşamı çıkıyom tam belli değil ama benim gitiğim festival ağustosun ilk haftası olduğuna göre bu sene 29.30.31.temuz ve 1 ağustosa denk geliyo.
gelicem diyen varsa hazırlansın izni olan kalsın benle moto fest.ten sonra yine tura gidecem ben 5 gün rila ve pirin dağaları çok güzel yerler.
şimdiden söyledim sonra haberim yoktu demeyin.

ben istiyorum çok gelmeyi ama hem motorum yok hemde 29unda bi düğün 1inde başka bir düğün var nasıl denk getircem yaa :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar