bu ne ya iyecene ölmüş macırlar bende hiç girmiyorum canlandıralım biraz ya göçmenlerin nasıl oldunu görsünler
herkezin bayramı mübarek olsun :rendeer:
Türkmenistan'dan herkese slm. ben Yaşar hergün atıldığım için nicten tanıyamazsınız ama etikete gerek yok dostlar beni bilir vs...vs.....yahu hadi ben uzaklarda motorsuzum
sizlere ne oldu Bulgaristan mt sakinleri (onlar kendilerini biliyor ) benim şuan ne zor şartlarda nete girdiğimi bilseniz .....yinede direkt mausum buraya geldi
neyse kendinize iyi bakın :cat:
Evet nihayet bende motorlandım ve yaza kadar kendimi geliştirip yaz sonu yaz ortası gibi BG de köye gitmek istiyorum.
Motorla sınırdan gecerken nelere gerek var? Cift vatandaşım elmde kırmızı passaportla sınıra gitsem direk gecermiyim. Evrak lazımsa ne lazım. nerelere ne kadar para verilir? Bilen varmı yardımcı olsun lütfen.
aramıza hoş geldin gratski..
gitmesine gidersin ama yeni kanunlarla nasıl oluyo ben de tam kestiremiyom artık bi geçen sene gitmedim rota şaştı artık sadece kırmızı pasaportla gidebiliyomuşuz galiba ama yinede bir bilen bulmak lazım.
cbf 150pek güvenme derim nerde kalıcağı beli olmaz ama yoksam güzel makina geçen sene arkadaşlar taaa bukureşte kadar gitti bendede aynısı var iş için şuanda 101000 km.ama 45000de bi motor yaptırdım ama diceğim son devir kulanmassan ve her 2000km.yağını değiştirirsen bayay uzun gider.
sen istanbulun nerindensin bi anlasak avcılara yakınsan gel tanışalım yardımcı oluruz..
İkitelieyim ben daha motoru almadım hatta ehliyeti bile almadım ama alınca gelirim tanışırız. zaten hemen okadar uzun yol yapmama once motoru yolları tanırım. ondan sonra terkirdag izmit edirne yapar pratik ederim![]()