[Erzincan - MT]

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Ben gittikten sonra grupta fazla bir değişme olmamış... Hem motoru satmam, hem de Erzincan'dan taşınmamdan dolayı foruma biraz uzak kaldım. Bütün Erzincan'a ve gönlü Erzincan'da olanlara selamlarımı sunuyorum....

BENDE ERZİNCAN IŞIKPINARLIYIM BİLEN BİLİR NAMIDEĞER VASGİRT:D TANIŞMAK VE ERZİNCAN DAN BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR EKLEYEBİLİRLER VE TABİKİ HEMŞERİLERİMDE:D [email protected]

gardaş kışın otobüsle az kızıldağ da sakaltutanda kalmadık azcık az bas gözünü yiyim virajları keskindir zaten sen bilirsin yollları

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

temmuz ayından beri sitedeyim daha yeni gördüm malesef erzincan - mt'yi ve gerçekten çok duygulandım erzincan ismini burada görünce çok özledim oraları, ben de erzincalıyım, 1992 depreminden sonra mersin'e taşındık, ailem hala mersin'de ben 6 senedir izmir'de yaşıyorum, önceden her sene gelirdim babannemi ve diğer akrabaları ziyarete, 2 senedir tatile çıkmadım, inşallah önümüzdeki yaz izin alabilirsem önce mersin sonra erzincan'a gelicem.

Bu arada tüm erzincanlı motosiklet severlerin kurban bayramı'nı kutlarım.

senle tanışalım yazdıklarının aynısı bizde de oldu 1992 depreminden sonra bizde mersine taşındık ama biz hala mersindeyiz

Mersin pozcu 1992 depreminde yerleşmişler buraya gelenlerin çoğu da öle zaten

fdzm9s.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erzincan il grubu yok sandım resim yokmu ya bnde erzincanlıyım 2 hafta önce kısa süreliğine tatile gittim

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkese selamlar arkadaşlar tüm erzincanlıların bayramı mübarak olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

erzincandan selamlar

merhaba ark.lar erzincan MT grubunda hiç ark.yok mu veya gruba girmeyi mi unutuyorlar...
VALLA 1-2 KİŞİ VAR ERZİNCANA SAĞLAM MOTOR GETİRTEN..HAYABUSA GSX-R 1000 DN-01
FLN..YOKSA ÖLE MOTOR KONUSUNDA PEK GELİŞMİŞ DEĞİL.. AMA .KLASİK BMWLERDEN ÇOK NE VAR:D ben 7/24 onlinım sürekli ERZİNCAN MT e giriyorum hiç etkinlik yok...DAHA dorusu gruba yazan yok

ben yazsamda ne fark ederki bn istanbulda yaşıyorum. kendi akrabalarımdada bitane yok motorcuuu

Ben Erzurum'a geliyorum 9 ayligina(is icin). Erzurum-MT'ye daha ayrintili yazdim. Ilk defa bu kadar dogusunu gorecem TR'nin. Havalar izin verdikce Tatillerimi cevre illeri gezerek degerlendirmek istiyorum. Bir merhaba demek istemistim:)

Baharda mutlaka gelecem Erzincan'a.

erzincan erzurumdan daha güzeldir..girlevik(çağlayan )şelalesine gitmeyi unutma..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar